Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד ככה: אם במציאות הפרונט שלו אכן יהיה דומה לזה של הסורנטו החדש, אז הוא לא יהיה כזה מוצלח. גם לאחר המאזדה 323F שנת 1992 הוצגה הלאנטיס, אי אפשר להשתפר כל הזמן (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בניגוד למרבית הדעות כאן, הדגם החדש נראה לטעמי טוב.

הפרופיל מזכיר את הפרופיל של הדגם היוצא, וכך גם האחור. החזית יפה, חלקה העליון מזכיר (לי) את הקאיין, כשהחלק התחתון מתיישר עם הקו העיצובי של קיה.

יותר יפה מהדגם היוצא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם

עיצוב טוב אבל לדעתי הפרונט בישן עדיין נראה טוב יותר.

בכל מקרה, נקי ואלגנטי. בניגוד ליונדאי, קיה מציגים עיצובים שנראים שיחזיקו יותר מעונה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני אהבתי מאוד, הדגם הנוכחי נאה בהחלט אבל איבד מזוהרו עם השנים וגם השכיחות שלו בכבישים תרמה לכך.

פורסם

עד עכשיו היו תמונות מחמיאות ותמונות פחות. במיוחד בחלק הקדמי..

צריך לפגוש אותו פנים מול פנים כדי לדעת.

מה שכמעט בטוח, גרסת ה 1.6 שתפורה לשווקים מתפתחים לא תהיה יותר, מה שיגרום ליבואן לאבד קלף מאוד חזק.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מה שכמעט בטוח, גרסת ה 1.6 שתפורה לשווקים מתפתחים לא תהיה יותר, מה שיגרום ליבואן לאבד קלף מאוד חזק.

מתוך הידיעה עצמה:

"אנחנו מצפים לפגוש כאן מנועי 1.6 ליטר בנזין עם 132 כוחות סוס, 1.6 ליטר טורבו-בנזין עם 177 כוחות סוס ו-2.0 ליטר בנזין עם 164 כוחות סוס."

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אהבתי. אבולוציה נחמדה של העיצוב הנוכחי והפרונט באמת מזכיר קצת את הקאיין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יואב, באתרים מהעולם המנוע הזה כלל לא מוזכר.

הסורטאז' 1.6 מזכיר לי במידה מסויימת את הלגאסי 1.6 דור ראשון שייוצרה במיוחד עבור שווקים ייחודיים ומצומצמים.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
יואב, באתרים מהעולם המנוע הזה כלל לא מוזכר.

הסורטאז' 1.6 מזכיר לי במידה מסויימת את הלגאסי 1.6 דור ראשון שייוצרה במיוחד עבור שווקים ייחודיים ומצומצמים.

מנוע 1.6 ליטר GDI כמו בדגם הנוכחי יהיה, כך לפחות משווק הטוסון החדש באירופה. העניין הוא לא המנוע, שתמיד הוצע עם הספורטאז', אלא שידוכו לתיבת הילוכים אוטו' מה שהפך את הדגם לפופולרי בישראל - עם תיבה ידנית כפי שהוא משווק באירופה זה לא היה קורה. אני מאמין שבהמשך הדרך המנוע הזה יוחלף ע"י מנוע ה-1.0 ליטר טורבו החדש של קיה או אולי מנוע טורבו קטן נפח עתידי אחר.

• תוכן חדש...