Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אז בזמן האחרון הרכב שלי 107 רובוטי 2011 התחיל להוציא צפצופים מהדשבורד בזמן נסיעה ובמיוחד בזמן האצה... לקחתי למוסך מורשה פיג'ו נתנו לי שתי אופציות:

1) לנסות טיפול בשם לימוד מצמד שיכול לפתור את הבעיה אך לא בטוח וזה עולה 200 שקל

2) להחליף ממצמד שזה כבר חצי שכר לימוד באוניברסיטה.

לקחתי את אופציה מספר 1 ובאמת לאחר הטיפול האוטו נוסע חלק יותר, לצערי הצפצופים חזרו אחרי יומיים וכנראה אין מניעה מלהחליף מצמד.

רציתי לקבל המלצה על מוסך אמין שלא ישחט אותי במחיר לגבי הטיפול, במוסך המורשה אמרו לי בערך 4000 ואני לא סובל שאומרים לי בערך... מזה בערך? המחיר אמור להיות ידוע מראש, הרי בדקתם את הרכב אתם יודעים כמה עולים חלקים מה הבעיה לתת מחיר מדויק?

בכל מקרה אשמח להצעות למוסכים וטווחי מחיר אמינים.

תודה

פורסם

המצמד ב107 זהה למצמד בתיבה הרובוטית של היאריס (אותה תיבה, נראה לי, מיוצרת על ידי AISIN). העלות היא כפי שרשמו לך, בין 3 ל4 אלף ש"ח במורשה (ועדיף לבצע במורשה כי יש פרוצדורה שלמה שצריך לעשות עם סורק על מנת לכייל את התיבה במצב מסוים לפני שמחליפים את הקלאץ', אחרת יהיו בעיות). לא כל המוסכים יודעים איך להתעסק עם הגיר.

אפשר לקנות את פלטות הקלאץ' עצמאית בחנות (עולות כ700 שקל) ולמצוא מוסך שיחליף לך אותן ויקח על עבודה). זה יוזיל לך 300-400 שקל, אולי יותר. אבל לא בטוח שמוסך יסכים ש"תביא את הסנדביץ' למסעדה".

אם ישנה התראה על הגיר סביר להניח שהקלאץ' הגיע לסוף חייו ולימוד לא יעזור.

מה הקילומטרז' של הרכב?

פורסם

אמנם הרבה מאוד זמן לא הייתי איתם בקשר, מאז עזבה אותי הקסרה הנהדרת, וגם אין לי מושג איך להגיע אליהם היום כי צומת מעריב בסביבתה הם שכנו, להבנתי נעלמה או משהו דומה, אבל שווה להרים אליהם טלפון ולברר, ומדובר כמובן במוסך שאפט.

פורסם
המצמד ב107 זהה למצמד בתיבה הרובוטית של היאריס (אותה תיבה, נראה לי, מיוצרת על ידי AISIN). העלות היא כפי שרשמו לך, בין 3 ל4 אלף ש"ח במורשה (ועדיף לבצע במורשה כי יש פרוצדורה שלמה שצריך לעשות עם סורק על מנת לכייל את התיבה במצב מסוים לפני שמחליפים את הקלאץ', אחרת יהיו בעיות). לא כל המוסכים יודעים איך להתעסק עם הגיר.

אפשר לקנות את פלטות הקלאץ' עצמאית בחנות (עולות כ700 שקל) ולמצוא מוסך שיחליף לך אותן ויקח על עבודה). זה יוזיל לך 300-400 שקל, אולי יותר. אבל לא בטוח שמוסך יסכים ש"תביא את הסנדביץ' למסעדה".

אם ישנה התראה על הגיר סביר להניח שהקלאץ' הגיע לסוף חייו ולימוד לא יעזור.

מה הקילומטרז' של הרכב?

הקילומטרז 58000

פורסם

כמה קמ הרכב עבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...