Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרתי למישהו להחליף פאנצ'ר, והגאנט לא רצה לצאת, אחרי שפתחתי את הברגים, מושך בכל הכוח והג'אנט לא יוצא, אז הבאתי פטיש דפקתי מאחורה 5 מכות, והוא יצא, הבנאדם היה מבסוט שעתיים הוא מנסה לשחרר אותו, אני שואל למה זה נדבק ככה?

בחורה בחיים לא תצליח להחליף לגלגל ספייר.

תודה.

פורסם

קורה הרבה פעמים שהג׳אנט נדבק לצלחת.

לא צריך פטיש, מספיק לבעוט בג׳אנט 4-5 פעמים, כל פעם בנקודה אחרת, בחלק החיצוני שלו.

לבחורה עוצרים תוך 3 שניות מרגע שהיא הבינה שיש לה פאנצ׳ר.

Stay Dirty

פורסם

הסבר למה זה קורה, מיודע למומחי הפיזיקה או כימיה ?

שילוב מנצח של קורוזיה, ליכלוך ואינספור מחזורי חימום.

יגאל, תלוי איזה בחורה...:lol:

אסף.

ואין בנות לא יפות, רק מעט מידי וודקה.

יום טוב גם לך

פורסם

גם אצלי זה קרה פעמיים, כמה בעיטות לגלגל עם הרגל והוא יצא.

ובקשר לבחורה, הרגע ראיתי שוטר של מתנ"א שעצר לבחורה כדי להחליף לה גלגל בעוד היא מבסוטית מסתכלת עליו. יפה מאוד.

פורסם

יפה מאוד,

אך אם היא הגיעה למצב ששוטר עצר לעזור לה (אחרי שעשרות אזרחים חלפו על פניה) , ושחלק מתפקידו הוא לפנות מפגעים מהכביש, אז תוכל להסיק מזה לגבי הבחורה :D

בכל מקרה כדי למנוע את ההידבקות, ניתן למרוח גריז נחושת על הצלחת, כמובן רק בחלק שבא במגע עם הג'אנט.

Stay Dirty

פורסם

במצב של היום שבחלק מהכבישים אין שול רחב לעמוד בו בבטחה (לא שאם הוא רחב זה בטוח...) אין הצדקה לסיכון עצמי בעצירה בשביל לעזור למישהו להחליף גלגל.

רכב משטרתי הוא בעל גשר אורות ויהיה יותר בולט כאשר יעמוד מאחרי הרכב.

לא צויין הכביש, אך וגם אני עצמי עשיתי כך שהיה לי גלגל מפונצ'ר בכביש ראשי, נסעתי עם הפנצ'ר עד למקום רחב ובטוח הרחק מהכביש תוך כדי ידיעה שבכך אני פוסל את הצמיג לגמרי ללא יכולת להשמישו.

בנוסף, אני בשם הפמיניזים דוגל ביכולת של אישה להחליף גלגל מבלי עזרתו של גבר.

• תוכן חדש...