Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב שלי רני קליאן 1600 שנת 2001 לפני כחצי שנה נכבה לי ברמזור לאחר נסיעה ארוכה ביום חם ולא הניע(סטרטר ארוך ללא התנעה).

לאחר כמה שעות הניע כרגיל.

חיבור למחשב הראה שקיימת בעייה בחיישן הצתה.

החיישן הוחלף לחליפי בעלות של 600 ש"ח.

בשבועיים האחרונים(חלפה חצי שנה מאז ההחלפה) התופעה קורית לי בבוקר מידי פעם אבל הוא מצליח להניע בסוף.

האם ניקוי מגעי החיישן יעזור?האם החיישן שוב תקול?

הבנתי שהחליפי לא מחזיק הרבה ועדיף לשים מקורי.מה דעתכם?

פורסם

אולי זו לא בעיה בחיישן, זה יכול להיות גם הסלילים.

תיכנס למוסך ותבקש בדיקה, מה שיגידו לך תעשה.

לא נראה לי שחיישן יחזיק רק חצי שנה...

פורסם

יש לי קליאו ספורט מאותה שנה, הייתה לי בעיה דומה, יש שני מודולים שיכולים לגרום לזה, אחד הוא חיישן מצב קראנק - באנגלית TDC (top dead center - הוא יושב בצידו של בלוק המנוע (מהצד של הנהג, מתחת לפילטר האוויר) ונראה ככה:

mmZQcP0h31s5XIBBqgddlMQ.jpg

אפשר להזמין כזה מאיביי, רק צריך לאתר את המק"ט הספציפי של החלק שלך ולהזמין אחד איכותי, של בוש\דלפי\VDO או מקורי. באיביי הוא עולה כ100 ש"ח, אולי שווה לפנות ישירות ל'לדיקו' יבואן בוש ולהזמין דרכם.

ההתקנה קלילה, שני ברגים וזהו.

עוד רכיב שעלול להשפיע הוא ממסר כלשהו בתיבת הפיוזים שבתא המנוע, אם תחבר את המחשב לסורק תקלות, ויש תקלה, היא תקפוץ.

ממליץ לך לגשת למוסך נורמאלי - גבע ברח' תושיה בת"א מעולים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...