Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לגבי השרשור הקודם שפתחתי .

לא עשיתי איתו כלום ורציתי לשאול , הרכב כרגע בלי חיישן נקישות ז״א אין חיישן והקונקטור מנותק .

היום עשיתי בדיקה קטנה בניוטרל בעמידה נתתי הרבה גז בסביבות ה6000 סל״ד

יוצא עשן לבן מאגזוז , לא בכמות גדולה אבל יוצא .

האם זה קריטי ללכת ולהשים חיישן חדש ולחבר אותו ?

מה תפקידו ?

תודה

פורסם

תפקידו לשמור על המנוע מצלצולי מנוע (דטונציה) לא הייתי מוותר על חיישן כזה חשוב במערכת המנוע.

העשן מהאגזוז לא קשור לחיישן.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אוקיי אני ידאג להביא חיישן חדש ולהרכיבו ..

לגבי העשן ? ממה יכול להיות ? אין מים בשמן ולא שמן במים .

מנוע עם 225000 ק״מ מניע בנגיעה ולא מצלצל או משמיע רעשים מסויים , עובד עגול.

פורסם

אני חושב שבק"מ כזה גבוה + שמן דליל + 6K סיבובים לדקה, המנוע יעשן קצת שמן.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איזה מחשב יש לך ברכב OBD1 או OBD2?

לגבי עשן זה בגלל שיש תקלה או בלאי במנוע, צריך לעשות בדיקת קומפרסיה ולראות אם יש "שמן על פלאגים" אם יש אז:

אם הקומפרסיה לא תקינה אז צריך לעשות מנוע (רינגים) ועל הדרך גם את הראש.

אם קומפרסיה תקינה אז צריך לעשות גומיות שסתומים.

פורסם

ברכב יש לי Obd1 עם הפלאג שעושים חוט קצר מגשרים והמנורה מהבבת לפני הקוד תקלה .

אין שמן על הפלאגים .

וגם שמתי פלאגים חדשים , הישנים לא היו עם שמן או משהו מיוחד .. רק שחורים מתוצאה של בלאי .

גומיות שסתומים .. סבבה תודה רבה

פורסם

סיוויק בין השנים 92-95 OBD1

ובין השנים 96-00 הגיעו עם OBD2

• תוכן חדש...