Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוקייה ליד כביש 431

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כשנוסעים לכיוון רמלה-רחובות לדעתי יש מצד ימין פירוקייה ענקית כזאת, ממש מכוניות מסודרות בערימות.

מישהו יודע מה הכתובת שלהם?

כי להגיע לשם אין לי מושג איך.

זה ברחובות?

פורסם
איך אני מגיע לשם?

יש כתובת משהו?

שם?

אם אתה בא על 431, אתה צריך לצאת בירידה של נס ציונה-באר יעקב.

הנסיעה לנצר סרני קצת ארוכה, צריך להכנס לבאר יעקב ואין שילוט לנצר סרני בתוך באר יעקב. (אחרי שיורדים במחלף שציינתי, פונים ימינה ברמזור השלישי, ואז שוב ימינה בכיכר השנייה ואז הרבה להמשיך ישר)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
זה צריך להיות ממש קרוב לאולם האירועים חצר נצר. תציץ במפה.

יש סיכוי שזה שייך להם, אבל אני לא יודע בוודאות.

אולי הזוגות שלא מצליחים לעמוד במחיר של האולם נאלצים להשאיר שם את הרכב. אולי בזמן שהאורחים רוקדים, מפרקים להם את המכוניות. לא הבנתי מה קשור אולם אירועים לפירוקיה, רק בגלל שהם נמצאים בסמיכות

פורסם
אולי הזוגות שלא מצליחים לעמוד במחיר של האולם נאלצים להשאיר שם את הרכב. אולי בזמן שהאורחים רוקדים' date=' מפרקים להם את המכוניות. לא הבנתי מה קשור אולם אירועים לפירוקיה, רק בגלל שהם נמצאים בסמיכות[/quote']

זה נמצא במעין איזור תעשיה, יש שם גם מס' עסקים לא קטן וחברה גדולה בצמוד לאולם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אם אתה בא על 431

לא כדאי, זה עלול לכאוב. במקום זה שייסע על 431.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אולי הזוגות שלא מצליחים לעמוד במחיר של האולם נאלצים להשאיר שם את הרכב. אולי בזמן שהאורחים רוקדים' date=' מפרקים להם את המכוניות. לא הבנתי מה קשור אולם אירועים לפירוקיה, רק בגלל שהם נמצאים בסמיכות[/quote']

קטע, אני התחתנתי באותו אולם וגררו שני רכבים של קרובי משפחה שלי באותו ערב.

חשבו אולי הרכב שלהם הגיע לשם :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...