Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לסיאט לאון FR שנת 2011-12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה מחברי הפורום, משום שאת ביטוח הרכב שלי עד כה עשיתי בביטוח ישיר,והם לא מוכנים לבטח את הרכב הנ"ל בשום אופן.

אני בן 27 אוטוטו, 3 שנים אחרונות ללא תביעות. אשמח לשמוע על הצעות כאלו ואחרות, כשהעדיפות היא לסוכנויות ביטוח מוכרות, למרות שהכל פתוח.

תודה לעוזרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני עשיתי בוובי במחיר מעולה ומאז מפנה לשם גם את כל החברים שלי וכולם מקבלים משם הצעות נמוכות מביטוח ישר/AIG.

יש לך קרוב מדרגה ראשונה חבר בהסתדרות המורים?

פורסם
יש הסכם עם איילון, מוקד ייעודי להסתדרות המורים, מחירים דיי מפתיעים.

תוכל לפרט?

בעוד כחודשיים אצטרך לחדש את הביטוח ואחותי היא חברה בהסתדרות.

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

ביטוחים במחירים מיוחדים לחברים בהסתדרות וקרובים מדרגה ראשונה.

ללאון למשל לא קיבלתי הצעה אטרקטיבית אז ביטחתי בשלמה ביטוח דרך וובי אבל בשבוע שעבר חידשתי ביטוח ליונדאי I30 לכל נהג מגיל 17 עם וותק רישיון של שנה ועם היעדר תביעות 3 שנים ב-4,500 ש"ח.

הטלפון של המוקד הייעודי הוא: 1-700-720-066, תצטייד במספר ת"ז של אחותך ותרים טלפון לקבל הצעה.

פורסם

ללאון למשל לא קיבלתי הצעה אטרקטיבית אז ביטחתי בשלמה ביטוח דרך וובי אבל בשבוע שעבר חידשתי ביטוח ליונדאי I30 לכל נהג מגיל 17 עם וותק רישיון של שנה ועם היעדר תביעות 3 שנים ב-4,500 ש"ח.

הטלפון של המוקד הייעודי הוא: 1-700-720-066, תצטייד במספר ת"ז של אחותך ותרים טלפון לקבל הצעה.

כשאני ניסיתי לבדוק לנהג צעיר בוובי זה לא נתן לי, שינו את הממשק ?

Audi A3 8L

פורסם

אכן בוובי מאפשרים רק מגיל 21 באתר.

אם אני זוכר נכון דרך הנציגים הטלפוניים אפשר לקבל הצעה.

פורסם

עם מכוניות כאלה עדיף לעשות ביטוח אצל סוכן. יש הרבה סוכנים מומלצים בפורום וואגית, אני בזמנו קיבלתי הצעה מאוד אטרקטיבית ל GTI אצל "דב שוורץ".

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תודה רבה!

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם
עם מכוניות כאלה עדיף לעשות ביטוח אצל סוכן. יש הרבה סוכנים מומלצים בפורום וואגית, אני בזמנו קיבלתי הצעה מאוד אטרקטיבית ל GTI אצל "דב שוורץ".

תודה, אתייעץ בוואגית בין היתר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...