Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואדים אני כרגע משכנע את אבא שלי שירכוש רכב נוסף לאמא שלי כדי שאתה תוכל להשתמש בו.

לא הולך פשוט כי הוא ממשיך לשאול את השאלה המעצבנת הזאת “למה אמא צריכה רכב משלה אם גם ככה אין לה רשיון?...“

אבל אל תדאג, יש תכנית גיבוי, אני במקביל משכנע את סבתא שלי שיכולת התניידות זה לחלשים, הכי טוב בבית.

אתה סבבה עם קלנועית, כן?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

~

אני שמח לראות שיש פה אנשים שלוקחים את הנושא ברצינות הראוייה.

אם אתם קונים בסוף את הרכב השני, ממליץ על פאביה או משהו עם תלתן ירוק. שיתן תחושת פרמיום.

פורסם

אני כרגע במצב שבו הרכב שלי מוצע למכירה ואני לא נוגע בו(כי יש דלקן ברכב מהעבודה)

אשקול את זה, אתה יכול להתרשם ממנו בכניסה לנאות גולדה, המגאן המלוכלכת עם השלטים למכירה.

פורסם

~

התרשמתי. באמת לא תזיק לה שטיפה קטנה, אבל סה"כ מכונית חמודה ביותר שהקילומטרז' לא ניכר עליה.

בתור ג'נטלמן אברופאי השילוב של דיזל וגיר ידני זה הסטנדרט שלי, ובתור בעלים של מגאן לשעבר יש לי סנטימנט לדגם הזה.

נקודת בונוס - אני גר כרגע בקריית נורדאו, כך שלא תהיה בעיה להראות את הרכב לקונים פוטנציאליים בעת הצורך. במהלך היום אני נמצא בכפ"ס ואשמח להחנות את הרכב שם בנקודות אסטרטגיות, אולי זה יסייע למכירה.

בקיצור, אשמח אם תשקול לחיוב.

פורסם

~

לאור האלטרנטיבות אין לי צורך פרקטי ברכב שכור, זו לא הוצאה שאני יכול להצדיק כרגע.

בדיוק כמו שאפשר לקנות הכל ביד2 אבל בפורום רץ שרשור מסירה די מצליח, כך אני מנסה להפיק את המיטב מהעונה בה אנשים רבים יוצאים לחופשה ומכוניות רבות עומדות ללא שימוש. אני לא מבקש טובות ולא נואש לפתרון, פשוט מחזיק את השרשור הזה באוויר למקרה שאצל אחד החברים תיווצר סיטואציה כזאת שבה שנינו נוכל להרוויח.

אני מבין שזה נראה קצת מוזר אבל אני מפרסם את זה רק פה באוף, לא במהדורת סוף השבוע של ידיעות אחרונות. קהילה קטנה בה מספיק אנשים כבר מכירים זה את זה ויכולים לסמוך איש על רעהו בנושאים כאלה.

לבסוף, בתקופה האחרונה יצא לי לנסוע לעבודה על אופנוע, ג'יפ ורכב מנהלים. מה יגיע בהמשך אני עוד לא יודע, אבל בתור מי שמוטוריקה היא התחביב שלו אני מאד נהנה מהמגוון הזה.

פורסם
~

..אני מנסה להפיק את המיטב מהעונה בה אנשים רבים יוצאים לחופשה ומכוניות רבות עומדות ללא שימוש...

מילא מכוניות ! המצחיקים האלה גם משאירים את רוב הבתים ללא שימוש ומוכנים למגורים,

אם אתה כבר בעניין של 'להפיק את המיטב'.

The first one to get angry loses

פורסם
~

ועל כך נאמר: You can stay at my house and use my sister

(מי זוכר את המקור?) :-)

כנראה גוגל זוכר :)

אני רוצה להתייחס דווקא לנקודה של הסבתא ולא של הסיסטר,

כי לאט לאט וככל שאתה מזדקן המונח 'סבתא' לא מתאר בהכרח מכשפה זקנה עם פלולה ותותבות,

פתאום יש כל מיני נשים יפות וסקסיות בנות 40-50 שיש להן נניח נכד,

אבל משום מה זה לא עושה אותן 'סבתא'.

The first one to get angry loses

פורסם

היי,

אני עוקב אחר השרשור, ואני חייב לציין כל הכבוד לך, אתה דוגמא טובה לאנשים שכיף לשתף ולתת להם דברים והם יודעים להעריך את זה בצורה יוצאת דופן.

לצערי אין לי עוד רישיון, כך שאין לי רכב.

במידה והיה לי, היית לוקח אותו חופשי בלי לבקש.

רועי

פורסם
~

לבסוף, בתקופה האחרונה יצא לי לנסוע לעבודה על אופנוע, ג'יפ ורכב מנהלים. מה יגיע בהמשך אני עוד לא יודע, אבל בתור מי שמוטוריקה היא התחביב שלו אני מאד נהנה מהמגוון הזה.

סוס - ניסית ?

:lol:

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...