Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה בעייתית הסיטרואן C5 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה אותה בלוחות 30 אחוז פחות המחירון.

אני יודע שלרכב יש מנוע טורבו (שנת 2012) והוא מאובזר ממש כמו שרכב מנהלים צריך להיות.

חיפשתי חוות דעת ולא כלכך מצאתי, אני יודע שיש את הסטיגמה על סיטרואן שזאת מכונית "שרואה" מוסך,

אבל לא מצאתי שום מידע בנושא בשנתונים הללו.

יש סיבה שהרכב נמכר מתחת למחירון, אבל מצד שני זה יכול להיות לא בגלל שהוא לא אמין, אולי בגלל שאין לו סחירות (ראו דוגמא מליבו, פורד).

אשמח לתובנות .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

כי הוא סיטרואן ומר ישראלי פוחד מסיטרואן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא בטוח שמר ישראלי פוחד סתם או פוחד מכל סיטרואן.

כמו שנאמר, אם כבר c5, שנראית נהדר לטעמי, אז להעדיף את אלו ללא המנוע 1.6 המושמץ.

פורסם

הייתה לנו סיטרואין C5 2007.אתחיל בזה שהאוטו סופר נוח ומאוד יציב ובטיחותי. אך לא הייתי ממליץ לך להתקרב.

היו לנו המון בעיות עם האוטו למרות שהוא שטופל במורשה בזמן ולפי הספר. החיישנים כל הזמן מתקלקלים הגיר טיפש ברמות לא נורמליות ומעבר לזה החלפים יקרים. תוסיף לזה צריכת דלק גבוהה גם כן. בקיצור אל תתקרב, מניסיון אישי וכואב.

ולא זה לא כי מר ישראלי פוחד מסיטרואן. אוטו בעייתי ללא שום ספק.

פורסם

עברו אצלנו במשפחה ארבעה סיטרואנים c5 (ועוד המון סיטרואנים אחרים) האחרון מביניהם שנת 2010 שהיה בליסינג ולאחר מכן 4 שנים אצלנו. קרוב לאפס תקלות, רמת אבזור, איכות נסיעה ונוחות שלא קיימת באף רכב אחר בסביבת מחירים קרובה.

חסרון גדול עבורי היה גיר אוטומטי מיושן עם 4 הילוכים שמרגיש שחסר לו הילוך או שניים בגבוהים ומאותה סיבה גם צריכת דלק די גבוהה של סביבות 1:7.

עם כל המחמאות והאקזמפלר הבאמת טוב שהיה לי, הוא נמכר ביותר מ 20% מתחת למחירון (המלא. כלומר 20% כבר כוללים את ההפחתה של הליסינג) . סתם כי אנשים מפחדים לקנות סיטרואן (וגם כי בטרייד של לובינסקי עצמם שוחטים אותם במחירים).

פורסם

תודה רבה על התשובות.

המנוע המושמץ (1.6 טורבו) הוא של טויוטה, ולמה הוא מושמץ ? לא מצאתי שום דבר באינטרנט על המנוע הזה ועל ההחזקה שלו.

הבנתי שהוא יחסית חסכוני (1-15) בין עירוני.

איך זה שאף אחד לא סיקר את הרכב הזה? כאילו התעלמו ממנו.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אני חושב שאתה טועה. המנוע המושמץ הוא של ב.אם.וו. תקרא כאן פוסטים על שרשרת טיימינג שעשתה בעיות וגרמה לזה שמנועים הלכו בטרם עת ועוד כל מיני בעיות.

הכל מפורט לך כאן ברמת פירוט גבוהה, כולל בעלי מקצוע שחיוו דעתם.

פורסם
החלפים יקרים.

יכול להיות שהאוטו התקלקל, וצרך יותר מדי דלק וכו'

אבל חלקים יקרים?? בהשוואה למה?

מנסיוני (ולמרות שהייתה העלאת מחיר בשנתים האחרונות) תמחור החלפים של סיטרואן לא גבוה,

בטח ובטח בהשוואה לאירופאיות אחרות.

פורסם

מהיכרות שלי עם סיאט איביזה, יונדאי I25 ושברולט קרוז, אני יכול להגיד שהחלפים של הסטרואן יותר יקרים והטיפולים עוד יותר. כמובן מדובר בתיקונים במוסכים מורשים

פורסם

I25, איביזה וקרוז זה לא אותו סגמנט כמו C5.

השוואה יותר נכונה תהייה פאסאט, יונדאי I40 ושברולט מאליבו ושם ההבדלים לא גדולים מול C5

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

אתה צודק, אך גם אוטו כמו C4 עולה יותר מ3 המכוניות שהזכרתי מבחינת חלפים וטיפולים. כך שלדעתי סיטרואן יקרים יותר . כמובן הידע שלי לא כזה רחב, אני מדבר מהניסיון שלי עם האוטו

פורסם

טיפול קטן ב C4 עולה כ 600 ש"ח וטיפול גדול 1000 ש"ח. לא נראה לי יקר בהרבה ממשפחתומטית ממוצעת.

המחירון ברצפה בגלל אדון לוי והיבואן, לא בגלל עודף בעיות (אחרת מה תגיד על מחירון של גרמניות...)

• תוכן חדש...