Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, לא מצליח להגיע למחירים נורמליים -

באנדל בזב"ל 40 מגה לשנה - 119 כולל מודם.

בז שלחו אותי לבזק לבינלאומי כי טענו שלא יכולים להתחרות במחיר.

פורסם

נתקלת בבעיות עם 018?

אני כרגע בבזק+בזק בינלאומי (דרך בזק), 100 מגה ב124 ש׳ח לא כולל ראוטר (אבל הצלחתי להוציא עליו זיכוי לתקופה).

שקלתי לעבור ל018 אבל לצערי הבנתי שיש בעיות באינטרנט דרך השוק הסיטונאי (בגלל בזק).

המחיר שבזק בינלאומי הציעו לך גבוה לדעתי במיוחד כשההפרש בין התחברות דרכם (שזה עובד על אותו עקרון כמו 018) לבין התחברות דרך בזק, הוא קטן.

פורסם

הראוטר זה 10 ₪ בחודש, כלומר בלי - המחיר הוא 109₪.

אין לי בעיות עם אקספון - האינטרנט יציב ועובד.

אבל אני אמןר לקבל 40 מגה ומקבל בלחץ 10.

אני נשאר איתם עקב המחיר, אבל קשה לי להמליץ עליהם לאחרים.

ההורים כבר תקופה בבזב״ל ומרוצים

פורסם (נערך)

119 שקל ל40 מגה במסגרת רפורמת "השוק הסיטונאי", ספק בזק בינ"ל, תשתית בזק. אצלי בשכונה לא ניתן לשים 100 מגה עקב מגבלות תשתית ומרחק מרכזיה (אקבל 49 מגה מקסימום). המחיר של 100 מגה במסגרת הרפורמה-129 שקל.

דמי שכירות למודם-ראוטר 9.90 לחודש.

הייתי משלם בסביבות 40 שקל יותר לפני הרפורמה. ברזל, סירבו להוריד במחיר.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

סגרתי עם בזק על תשתית + ספק ב-129 ש"ח. מהירות top 100, שימו לב לעוקץ בהתחלה הציעו לי עד 100, מה שהם קוראים max 100. רק בשיחה האחרונה של תיאום הפרטים נמסר לי על ידי הנציגה שהמהירות היא בין 0 עד 100 מגה :? ולא כמו שאני גולש כיום, בין 50-100 מגה. אמרתי לה שזה לא הגיוני כי הם אני אקבל מהירות של 2 מגה למשל מבחינתם זה תקין, גימגמה קצת ואמרה כן. התעקשתי ולבסוף היא אמרה שיש חבילה שנקראת top 100, שזה בין 50-100 מגה בעוד 5 ש"ח יותר.

יותר הגיוני ודומה לחבילה שאני נמצא בה כיום. שימו לב לאותיות הקטנות.

סך הכל המחיר טוב יותר ממה שאני משלם כיום שזה 129 לבזק בלבד ועוד 60 ש"ח כמעט לבזב"ל עבור אותה חבילה.

לבסוף המחיר 129 עבור חבילה וספק במהירות של בין 50- 100 מגה ועוד 50 ש"ח עבור קו טלפון ביתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה מהירויות אני רואה אצלכם. 3 ומשהו העלאה וגם 50 ויותר הורדה. לי יש 30 מגה ואני מדבל בערך 24 הורדה והעלאה 1.53.

בכלל, האינטרנט כאן מאוד איטי. באוקראינה היה לי 100/100, כמעט כל ההורדות היו על 7.6 MBPS.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני שילמתי בבזק 100 ש"ח על תשתית וזיכוי מלא על ציוד, והיה לי ספק בחינם מהוט.

בדיוק באותו החודש התניידתי מהוט והספק בחינם נגמר, החיוב זיכוי על הציוד הסתיים והמבצע בבזק עלה ל129.

התניידתי לאורנג' ב99 שקל תשתית פלוס ספק דרך התשתית שנשארה של בזק. בנתיים מרוצה.

פורסם

אני לא מבין משהו - באנדל שהוא לא דרך בזק, לאחר הרפורמה עולה הרבה פחות. למה בכל זאת אתם הולכים על בזק?

למשל 018 מציעים ב-69 ש"ח 100 מגה. אני איתם כרגע (מסלול שנרשמתי לפני כשנה) על 15 מגה והכל בסדר.

מה אני מפספס?

פורסם (נערך)

המצב כרגע הוא שבשוק הסיטונאי בחבילות 40mb-100mb מקבלים בפועל מהירות של 15mb ואף פחות.

זה לא הולך להשתנות לדעתי, עד שבזק תחטוף קנס משמעותי, או עד שתקום תשתית אלטרנטיבית שתשבור את הדואפול של בזק-הוט.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם
נטוויזן, 90 שקל לבנדל של 40 מגה + מודם ללא עלות.

התקשרו אלי אתמול עם אותה הצעה בדיוק. (הם כרגע ספק שלי על תשתית בזק, וממילא יש לי מודם/ראוטר מצויין שלהם כבר אצלי).

הציעו לי לעבור באופן "שקוף למשתמש" ולחסוך איזה 25 ש' בחודש (כרגע משלם 55 לנטוויז'ן +75 ADSL ONLY לנזק, אבל זה כולל קו VOIP מנטוויז'ן עבור הפקס שאני חייב בבית,ש"שווה" עוד 15 שקל, נכון להיום אצלם).

כרגע סירבתי.

עד שלא אשמע שהניודים מבזק עוברים חלק, לא משתלם לי להיות אפילו שעה לא מקוון (בלי הVOIP אפילו פקס לא יהיה לי :-P) בשביל קופסא מרלבורו לחודש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
התקשרו אלי אתמול עם אותה הצעה בדיוק. (הם כרגע ספק שלי על תשתית בזק, וממילא יש לי מודם/ראוטר מצויין שלהם כבר אצלי).

הציעו לי לעבור באופן "שקוף למשתמש" ולחסוך איזה 25 ש' בחודש (כרגע משלם 55 לנטוויז'ן +75 ADSL ONLY לנזק, אבל זה כולל קו VOIP מנטוויז'ן עבור הפקס שאני חייב בבית,ש"שווה" עוד 15 שקל, נכון להיום אצלם).

כרגע סירבתי.

עד שלא אשמע שהניודים מבזק עוברים חלק, לא משתלם לי להיות אפילו שעה לא מקוון (בלי הVOIP אפילו פקס לא יהיה לי :-P) בשביל קופסא מרלבורו לחודש.

אצלי הכל עבר בסדר חוץ מה כאשר הגיע "הטכנאי" להחליף את המודם, ממודם של בזק (שעד אותה דקה עבד בסדר) למודם של נטוויזן, לקח לו שעה להחליף את המודם ביחד עם תמיכה של המוקד שלהם.

עד עכשיו לא הבנתי מה לקח כל כך הרבה זמן להחליף מודם מאחד לשני על קו שלפני דקה עבד תקין.

אולי הידע הטכני שלהם היה לא גובהה

בכל הזמן הזה מבקשת המעבר לבאנדל ועד אותו מקרה של החלפת מודם שלקחה שעה, לא זוכר שהיה איזהשהו downtime.

ומהירות נשארה 40 מגה כמו החבילה שאני משלם עליה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

ניסיתי שוב.

בזק - לא מוכנים לרדת שקל. ובכלל אמרו לי במפורש ללכת לעשות את העסקה דרך בזב״ל.

בזב״ל אומרים שעדיף לי במקום לקחת חבילת שוק סיטונאי - להוסיף 10₪ בחודש ולרכוש באנדל שבו אני מתנהל מול בזק ומולם בנפרד. לטענתם יש פחות ״בעיות״ במקרים כאלו

• תוכן חדש...