Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק מוכיח שאין באמת רפורמה,ואם תשתמש בשירותיה של בזק אך ולא דרכה - דמך בראשך.

מעניין אם זה אותו הדבר גם דרך הכלבים.

בתחילת חודש שעבר התחברנו אני וזוגתי (דירה שכורה,מרכז ראשל"צ) לנזק וניידנו קו קיים מהדירה הקודמת

נזק חודשי של 107ש"ח עבור מאה מגהביט (בפועל מחובר על 81,יכול להגיע גם ל87,נתונים באמת טובים)

לגבי ספק פתחתי עוד מנוי ללא גיימר אצל נזק בינלאומי ב29ש"ח,נוזיל אותו בקרוב (המנוי השני עם גיימר ב42ש"ח,שכבר לא נראה לי נחוץ)

בינתיים בחיבור קווי הכל עובד פסדר,באלחוטי ירידה דרסטית (20-30מגהביט,אבל לא קריטי)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מחובר דרך האינטרנט הסיטונאי

אצלי אין בעיה כזו.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אז זול עולה ביוקר? כנראה שכן :x.

מאז תחילת אוגוסט אני מחובר לבנדל של בזק בינלאומי עם תשתית בזק ב40 מגה בעלות של 89.90.

מאז אוגוסט רק ניתוקים בקו...

אני עובד הרבה מהבית מחובר לשרתים ולסביבות העבודה שלי בvpn ואני לא מצילח לקבל אינטרנט יציב ליותר מחצי שעה, קולגות בעבודה לא מבינים למה אני מתחבר ומתנק מהסקייפ כל 10-30 דקות :|.

טורנטים בכלל חונקים את הקו ויש נפילות אינטרנט כל 10 דקות.

אני לא יודע אם בזק עושים שרירים לבזק בינלאומי בחבילות הבנדל שלהם אבל אני מתחיל להתייאש.

הוזמן טכנאי, לא התגלתה שום בעיה. הוחלף המודם/נתב ושום דבר לא עזר, כל יומיים עם תמיכה טכנית על הקו והם כבר נשמעים כמו תקליט שבור ״תחליף פילטר״, ״תעשה איפוס למודם״. אפילו היה נציג תמיכה טכנית גאון שטען שהם לא מספקים תמיכה לרשת אלחוטית וכדי לקבל אינטרנט תקין יש לחבר את כל הצרכנים לנתב/מודם באופן קווי...

רק חבל שאני לא יכול לשלם להם באופן יחסי תמורת השירות שאני מקבל...

אני בבאנדל הזה בדיוק (בתוספת "גיימר") מאז תחילת אוגוסט ואני מאוד מרוצה...

אין ניתוקים, אין תקלות...

הכל עובד יפה

• תוכן חדש...