Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבלוג ותיק מאד, אבל יש תחושה שהוא מוטה מאד, במיוחד לטובת אורנג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטענות של הבלוג נראות הגיוניות. הנקודה החשובה ביותר היא האם הISP חיבים להעלות מחיר בשנה הבאה כדי לא להפסיד. אם זה נכון, רפורמת השוק הסיטונאי אכן לא שיפרה כלום. אבל מי יודע האם זה נכון?

יהודה

פורסם

כל הבלוג כתוב בצורת הפחדה ואיום של תכף העולם קורס שהשורה התחתונה היא או שהמצב לא השתנה או שההוזלה לא תהיה משמעותית.

אי אפשר לקחת דבר כזה ברצינות.

מה גם שאל תשכחו שהרפורמה נעצרה באמצע. פשוט פיטרו את מנכל משרד התקשורת שהוביל אותה והכל נבלם.

אם היו נותנים למשרד התקשורת לממש אותה אולי באמת היינו רואים שינוי

פורסם

אני לקוח 40 מגה של בזק ובזק בינלאומי.

לבזק משלם 109 ולבזק בינלאומי 24.

התקשרתי לפני כמה ימים לברר על מבצעים חדשים. הציעו את אותם ה40 מגה ב89.90 עם מודם ראוטר שישלח אליי בעלות חד פעמית של 25 ש"ח.

לא צריך לריב עם אף אחד כדי לקבל את ההצעה הזאת, רק להגיע למח' קשרי לקוחות.

חבר שלי לקח מהם 100 מגה ב100 ש"ח כולל נתב והתקנה חינם (עובר מהוט).

פורסם
בא לך לפרט ולהפריך את הטענות שהועלו שם או שסתם אתה זורק פצצות באויר?

מדובר בבלוג ותיק ואמין בתחום הטלקום.

רק כי ביקשת כל כך יפה... :?

לא אחזור לקרוא את הכתבה אבל אביא לפחות את הדוגמא שלי כדי לסתור את הטענה שצרכנים לא יכולים להרוויח מהרפורמה.

עד לפני חודשיים הייתי מחובר לאינטרנט של הוט. שילמתי להוט 65ש"ח על תשתית 12 מגה ועוד 20ש"ח שילמתי לספק, כאשר כל שנה היה צריך להלחם מחדש שלא יעלו מחירים. כלומר, סה"כ 85 ש"ח בחודש עבור מהירות 12 מגה, שזו החבילה הכי זולה שמצאתי וללא אופציות מקבילות מצד בזק. המהירות פחות חשובה לי מהמחיר ועל כן כל ההשוואה שבוצעה בכתבה לעגבניות לא רלוונטית, מעבר לזה שבאופן כללי ההקבלה הזו ממש לא נכונה.

לאחר הרפורמה, הצטרפתי למבצע של אקספון תשתית+ספק ב-69 ש"ח (מכיוון שהמחיר זהה אז כבר לקחתי את ה-100 מגה). כמובן שקניתי ראוטר עם הקופון שלהם ב-289 ש"ח (מסתבר שיש אופציות נוספות פרט ללגנוב מבזק או לשלם 600 ש"ח, בניגוד למה שנאמר בכתבה). על התקנה לא שילמתי שקל.

בסוף השנה הזו ייצא ששילמתי עוד 8.08 ש"ח בחודש או 97 ש"ח על כל השנה. אבל עכשיו אני בעל הראוטר ואם אחליט למכור אותו, בקלות אחזיר את ההפרש הזה (ועוד אשאר ברווח קטן). בנוסף, קיבלתי מהירות גבוהה פי כמה מזו שהייתה לי קודם (גם אם רחוקה ממאה מגה) - רווח נוסף.

אם לאחר השנה הזו אוכל לקבל חבילה של 15 מגה (או יותר) תמורת פחות מ-85 ש"ח (מה שאני מאמין שיקרה) כבר אתחיל להרוויח נטו.

אז נכון שלא לכולם הרפורמה הועילה, ונכון שיש עוד הרבה מה לעשות בשוק האינטרנט, אבל במקרה הכי גרוע הרפורמה הזו לא כל כך תועיל אבל בטח שלא תזיק.

פורסם

אז אחרי ש"זכיתי" לקבל גם כן את ההצעה ב 90₪ לחודש עבור 40 מגה כולל מודם/ראוטר לשנה (עוד לא קיבלתי את המודם/ראוטר), קראתי שאי אפשר להשתמש במודם/ראוטר שלהם כמודם בלבד ולחבר אותו לראוטר שלי.

מישהו פה יכול לאשר את זה?

אני ממש לא מעוניין להשתמש ברואטר הסיני המצ'וקמק שלהם...

אז האופציה היחידה שלי היא להזמין מודם מאיביי? :?

פורסם

עדכון:

משום מה התקשרו אליי משימור הלקוחות של בזק. אני עדיין על התשתית שלהם, כן?

כשהנציג התחיל לקשקש על זה שהתשתית שאני משלם עליה היא לא אותו דבר ובלה בלה בלה

הוא חטף ניתוק בפנים. מד צואת הפרים שלי רגיש לאחרונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן, אבל הוא לא חירוטט לגמרי.

מסתבר שכאשר אתה עובר להיות מחובר לבזק על ידי ספק משנה משום מה מתחילות כל מיני בעיות משונות בקו וגם המהירות יורדת.

הרגשתי את זה על בשרי ויש עוד הרבה תלונות על זה ברשת.

פורסם
עדכון:

משום מה התקשרו אליי משימור הלקוחות של בזק. אני עדיין על התשתית שלהם, כן?

כשהנציג התחיל לקשקש על זה שהתשתית שאני משלם עליה היא לא אותו דבר ובלה בלה בלה

הוא חטף ניתוק בפנים. מד צואת הפרים שלי רגיש לאחרונה.

גם אליי התקשרו. עניתי לנציגה "שמעי קיבלתי הצעה של 89.90 ש"ח + מודם נתב, אתם מציעה לי את אותה החבילה ב115 ש"ח.

כאשר תוכלי להשוות לי את המחיר דברי איתי. ביי"

אני מקווה שלא יהיו בעיות כאשר אני עם תשתית בזק וספק בזק בינ"ל, באנדל של בזק בינ"ל.

פורסם

יש לי בעיה עם הבנדל שלהם. משום מה כאשר אני משנה בשם משתמש לxxxx@w014 אני מקבל בויפי מהירות הורדה של 2מגה.

כאשר אני מוריד את הW אני מקבל מעל 13 מגה.

מישהו יודע מה משנה הW הזאת בהגדרת היוזר בנתב?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז זול עולה ביוקר? כנראה שכן :x.

מאז תחילת אוגוסט אני מחובר לבנדל של בזק בינלאומי עם תשתית בזק ב40 מגה בעלות של 89.90.

מאז אוגוסט רק ניתוקים בקו...

אני עובד הרבה מהבית מחובר לשרתים ולסביבות העבודה שלי בvpn ואני לא מצילח לקבל אינטרנט יציב ליותר מחצי שעה, קולגות בעבודה לא מבינים למה אני מתחבר ומתנק מהסקייפ כל 10-30 דקות :|.

טורנטים בכלל חונקים את הקו ויש נפילות אינטרנט כל 10 דקות.

אני לא יודע אם בזק עושים שרירים לבזק בינלאומי בחבילות הבנדל שלהם אבל אני מתחיל להתייאש.

הוזמן טכנאי, לא התגלתה שום בעיה. הוחלף המודם/נתב ושום דבר לא עזר, כל יומיים עם תמיכה טכנית על הקו והם כבר נשמעים כמו תקליט שבור ״תחליף פילטר״, ״תעשה איפוס למודם״. אפילו היה נציג תמיכה טכנית גאון שטען שהם לא מספקים תמיכה לרשת אלחוטית וכדי לקבל אינטרנט תקין יש לחבר את כל הצרכנים לנתב/מודם באופן קווי...

רק חבל שאני לא יכול לשלם להם באופן יחסי תמורת השירות שאני מקבל...

עריכה אחרונה על ידי R'n'B

• תוכן חדש...