Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בן 23 עם דרכון אירופאי ו100K ש"ח חסכון, מעוניין לעבור לאירופה על מנת לעבוד ולחיות לתקופה של שנה + בעיקר בשביל החוויה של חיים והתנהלות במדינה זרה.

לא פוסל את האפשרות להשאר ללמוד שם אם אראה שמתאים.

מה הדעות באופן כללי? בהנחה שהרזומה שלי כולל בעיקר עבודה במכירות והאנגלית שלי מעולה מה אופציות העבודה שלי? יש מדינות מומלצות פחות או יותר לעבודה ומגורים? כרגע אני מתעניין בברצלונה בעיקר בגלל שהמנטליות קרובה יותר למנטליות של הארץ מאשר במדינות הקרות יותר. :roll:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

חבל על זמנך. אם אין לך משהו מסוים שמחכה לך שם, לא תוכל להתחרות במבקשי העבודה המקבילים לך שם.

רוצה חוויה של לחיות ולהתנהל במדינה אירופאית? למה שלא תעשה שם טיול ארוך בן כמה שבועות? כלומר - למה אתה מצפה? באיזה מובן? מה היית רוצה לראות שם?

אגב, נקודה למחשבה: אירופה נמצאת כעת באחד מנקודות השיא שלה בשנאת זרים בכלל וישראלים בפרט.

פורסם

אתה דובר את שפת המקום? אם לא - איזה סוג עבודה אתה מצפה למצוא?

עבודות של מהגרים הן בדרך כלל בתחתית שרשרת המזון, במיוחד אם מדובר בחסר השכלה שאינו דובר את שפת המדינה. אם אתה רוצה להגר כדאי מאד שתתכונן, למד את השפה ורצוי גם מקצוע. אחרת אתם 100K שיש לך (סה"עשים ומשהו אלף אירו) יתאדו מהר מאד.

יש לזה חריג אחד, והוא אם בכוונתך לצאת ללמוד בחו"ל, אבל זה נושא לדיון נפרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני דווקא חושב שזה רעיון טוב, עם 100k ועבודה, אפילו בשכר מינימום, תוכל להסתדר. כמובן בהנחה שהדרכון שלך מקנה לך אפשרות עבודה חוקית.

אם האנגלית שלך טובה, אני חושב שמשהו בתחום התיירות יכול להתאים. לארצות הים התיכון בקיץ מגיעים מליוני אנגלים, בדרך כלל האנגלית של המקומיים היא לא משהו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הדרכון אכן מאפשר עבודה חוקית בכל אירופה כמקומי לכל דבר, האנגלית היא כשפת אם אצלי ואני שוקל ברצינות ללמוד באירופה ולא בארץ עם עדיפות גדולה ללימודים בשפה האנגלית, תובנות לגבי לימודים באירופה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

האם ה100 אלף זה כל הכסף שיש לך? לא משנה לאן טטוס, שפת המקום זה חובה, אז נכון שברוב אירופה מדברים אנגלית, אבל עדין בלי שפת המקום הסיכויים שלך למצוא עבודה די נמוכים ( מנסיון ).

פורסם
הדרכון אכן מאפשר עבודה חוקית בכל אירופה כמקומי לכל דבר, האנגלית היא כשפת אם אצלי ואני שוקל ברצינות ללמוד באירופה ולא בארץ עם עדיפות גדולה ללימודים בשפה האנגלית, תובנות לגבי לימודים באירופה?

מה בא לך ללמוד? אנגלית כשפת אם זה מצוין אך אם תשאר שם תקופה ותוכל ללמוד את שפת המקום שתשהה בו זה ייתן לך עוד יתרון.

בשנתיים-3 האחרונות אני רואה\שומע על הרבה שהלכו ללמוד רפואה\שאר מקצועות מעניינים בעיקר במזרח אירופה (רומניה\הונגריה וכו')

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה,עוד שגריר לפורום בניכר = תמיד מבורך ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בספרד אני לא יודע אם יהיה לך קל, למצוא עבודה בזמן שלספרדים עצמם יש בעיית תעסוקה ואבטלה.

אבל יש מדינות למשל כמו בולגריה ששמתי לב בלוח דרושים שלהם שהם מחפשים דוברי עברית למספר תפקידים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

~

התנסיתי פעמיים ברילוקיישן ליבשת האנטישמית, למטרות עבודה ולימודים. לענ"ד, כך לא תחווה באמת את אירופה וגם לא את ספרד.

קצרה היריעה מלהסביר בדיוק למה, אבל אם אתה שוקל זאת ברצינות - אני מבקר כרגע בארץ ואפשר להעביר את הדיון הזה לטלפון או לפגישה אישית.

ההזמנה אגב תקפה לכל מי שסקרן, לא רק לפות"ש.

פורסם

אוסיף ואומר מניסיון ששום טיול בין מס' שבועות לא ייתן לך את "לחיות במדינה" ואת זה אני אומר כאחד שחיי בעבר וגם בהווה במדינה זרה. צודקים החברים כאן בקשר לשפה, אנגלית אומנם מבינים בהרבה מדינות, אבל, באירופה תמיד עדיף ורצוי לדעת את השפה המקומית של המדינה בה אתה רוצה לגור.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...