Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברכב אשתי, נפלה לי סיגריה על המושב , ויש חור קטן בריפוד. הריפוד הוא בצבע בג', ככה שהוא ממש בולט.

לאחר הרבה מחשבות, אני חושב לרפד את כל הכיסאות של הרכב בעור. (אם למישהו יש רעיון אחר אני אמשח )

מישהו מכיר מקום טוב, שמשתמש בחומרים איכותיים , ולא סתם עור סקאי מכוער ?

מישהו יודע מה העלות של דבר כזה ?

חיפשתי באיביי סלון עור - כיסאות (קדמי אחורי ), הוא עולה בסביבות על 3000 ש"ח - השאלה מה עלות הייבוא, כמה מס, ואם מאפשרים ייבוא דבר כזה.

הרכב אודי A3/

תודה

פורסם

מפסיקים לעשן :p

ובנימה יותר רצינית (גם הקודמת בתאכלס) פיתרון לדבר הזה אין כל כך כי לתקן חור בבד זה לא ממש אפשרי, אם אתה מחפש רפדייה טובה יש המלצות ואנשים מרוצים מ "טופ קאר" בחולון, שווה לראות עבודות שלהם גם בפייסבוק, אולי ימצא חן בעיניך במידה ואתה באיזור והמחירים גם לא יקרים כ"כ.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...