Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרכוש רכב, אך כרגע לא סגור על הדרישות במאה אחוז, יש לי דרישות יחסית כלליות מהרכב והם:

רכב יחסית קטן (לא משפחתי).

אמין.

זמינות חלקים גבוה.

חסכוני (יחסית) בדלק.

עדיפות לאוטומט.

התקציב כרגע עומד על 25-30 אלף.

הרכב ייסע בעיקר בתוך העיר, ובערך פעם בשבוע ייסע בדרך בינעירונית (אשקלון-בש).

גיששתי ביד 2 על מספר רכבים שראיתי שם לדוגמא: סוזוקי אלטו, דייהטסו סיריון, יונדאי גטס, יונדאי אקסנט, סוויפט (לדעתי לא נכנסת לתקציב).

ראיתי שאפשר למצוא את הרכבים האלה ממודל 2008 ומעלה ולכן נתתי להם יתרון כלשהו.

שאלה נוספת: האם כדאי לרכוש מליסינג? או ממישהו שבעלות קודמת היתה ליסינג?

אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות נוספות.

פורסם

הרכבים המצאת בהחלט מתאימים לדרישות שלך,אם כי האקסנט לא בדיוק חיסכונית וגם הגטס,מצד שני הם אמינות ולא יקרות לאחזקה.

לא חושב שחברות הליסינג היום מחזיקות רכבים ממודל 2008,אבל לרכוש מאדם פרטי או ממישהו שרכבו היה פעם בליסינג זאת לא בעיה,העיקר שיש היסטורית טיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הכוונה שזאת לא בעיה? לפי מה שהבנתי אלו רכבים יחסית יותר זולים מהמחירון אך רכבי חברה שטחנו אותם כך שסיכוי לבלאי חלקים מכניים הוא גדול.

שאלה נוספת של חוסר התמצאות: מאיזה קילומטרג' זה כבר מתחיל להיות גבוה מדיי ולא כדי להתקרב?

פורסם

זה שלפני 8 שנים הוא היה בליסינג כבר לא קריטי, כי רוב הזמן הוא היה אצל אדם פרטי כבר.

לכן חשוב האם הוא טופל במהלך הזמן הזה.

ממוצע קמ בערך 17 אלף בשנה,אם זה מעט מעל לא הייתי פוסל במידה והרכב שמור שטיפלו בו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אהלן חברים, עדיין קצת מתלבט בנוגע למספר רכבים שהוצעו.

ראיתי ובחנתי קצת את הדייהטסו סיריון שנת 2008/9, אמנם רכב העונה על דרישות אמינות ודלק, אך בגאז' פיצפון והרכב די נראה כמו בימבה שזה מבעס.

בחנתי יונדאי אקסנט 2010 שעומדת בתקציב. נראה אחלה רכב, אך שמועות רבות שהיא שותה דלק.

ראיתי שני רכבים באיזור שלי של יונדאי i30 שנת 2008 שנכנסים לי בערך לתקציב, האם שווה לבדוק?

בבקשה תעזרו לי להחליט, אני באמת מבולבל

תודה

פורסם

האקסנט רכב אמין,אך לא חיסכוני במיוחד,לא שה I30 כן חיסכוניות.

נסה לחפש אקסנט עם מנוע ה 1.6.

פורסם (נערך)

לא ראיתי אופצייה כזו.

המנוע של שנים 2008 ומעלה הוא 1400 סמק.

מה עדיף? ה i10 או הסיריון?

ההתלבטות היא של i10 מנוע יחסית קטן (1100) ובעח יתקשה לסחוב עליות, והסיריון רכב מכוער לאללה אבל מנוע גדול ויחסית חזק לגודל של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי evy
פורסם

לאקסנט יש 2 מנועים 1.4 שהוא נפוץ ו1.6 שהוא לא.

היונדאי תהיה חדשה יותר,אבל הסיריון תהיה מרווחת יותר וזריזה יותר,אם מדובר על מנוע ה 1.1 עם גיר אוטומט ללא ספק עדיפה הסיריון.

• תוכן חדש...