Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 323f פנסים נפתחים מנוע B6 הזרקה, האוטו במצב טוב ואני מאוד אוהב אותו. עכשיו אני עומד על 320000קמ ומרגיש שהמנוע כבר חלש. שקלתי אופצייה של שיפוץ במוסך ותקעו לי מחיר של 7000שקל...יקר לי מידי ולא שווה.

1. מה עושים בשיפוץ מנוע ? (ניקוי או עוד משהו)

2. איזה חלקים מחליפים?

3. מה זה חריטה ובאיזה חלקים עושים את זה? כמה חורטים?

4. באיזה חומרים משתמשים לניקוי?

5. קמשאפט, יש עניין להחליף לתוספת כוח?

6. האם זה מספיק להחזיר את הסוסים האבודים?ואם יש עוד משהו שאפשר לעשות כדי להוסיף כמה?

תודה לעונים. ואם זה לא קשה אשמח לתמונות של החלקים. וקישורים להסברים ומידע בנושא.

אני יודע שזה קשה ומסובך אבל זו בחירה שלי והזדמנות לרכוש ידע...

פורסם

לא מתעסקים היום באוברול מלא, לא מצליח טוב בדר''כ, קונים מנוע מפירוק, או יבוא.

אבל חבל על ההשקעה הרכב נוסע, אם תחליף מנוע. עברת את שווי הרכב. אז רק אם אתה ממש מחובר לרכב.

פורסם

אני מאוד אוהב את האוטו. אני רוצה לשמור אותו לאספנות. מנוע מפירוק עולה בין 600 ל1000 בדקתי. זה לא עושה בעיות להחליף מנוע?

פורסם

אם מנוע טוב עם היסטוריה(שלא יגידו לך נסע 100 אלף, ובכלל נסע 300 אלף הוכחות) ומרכיבים הכל, ומה שצריך להחליף מסביב(כמו טיימינג,מותחנים,משאבת מים,תושבות,צינורות, וכו') מחליפים בלי להתקמצן, אז אין בעיה.

לדעתי אם הרכב שלך נוסע בסדר, ולא מתחמם, אז אין צורך להחליף סתם מנוע, אין כוח, זה לא אמור להיות רכב חזק.

• תוכן חדש...