Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה מגאן דור 2 2007 עם מנוע 1900 דיזל אוטומאט

הרכב עשה 190 אלף לא נגעו לא בגיר לעולם אבל הגיר עובד מאוד יפה אין דפיקות אין החלקות

אז שאלה היא האם להחליף שמן גיר ?

אולי החלפה חלקית?

או לא לנגוע כי זה רק יהרוס?

פורסם

אני מניח שמדובר בגיר dp0.

גם אני עם אותו מנוע ואותה תיבה במגאן דור 1 עם 306 אלף קמ.

בעקבות המלצה חמה של הבעלים הקודמים של הרכב, שמגובה בהמלצות מפורומים בחול, אני מחליף שמן גיר החלפה חלקית כל 20 אלף קמ.

כניראה שרבים יגידו שזה מיותר ואני סתם מבזבז כסף (240 שקל כל החלפה) אבל העובדה היא שלגיר היו חיים לא קלים, הרכב נסע הרבה עם עגלה ושימש גם בחלק מהזמן כגרר אופנועים, והגיר בגילו המופלג מרגיש לא רע בכלל..

יום טוב גם לך

פורסם

לא, החלפה חלקית דורשת 3.5 ליטר, כאשר עבור קביעת מפלס שמן על פי הספר נדרשים 4 ליטרים.

יום טוב גם לך

פורסם

אני אישית ספציפית לרכב הזה, כל עוד העסק דופק כמו שצריך = לא הייתי נוגע.

עובד יפה, מעביר חלק.... עזוב אותך.

לא הייתי מכניס את עצמי לסרטים אפשריים במיוחד עם המגאן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קל:

החלפתי החלפה חלקית 4 ליטר שמתי את הנוזל ELF RENAULTMATIC D3 ואחרי נסיעות ארוכות שהגיר היה עובר את ה80 מעלות התחילו החלקות בין ראשון לשני

השמן הוחלף שוב היה לי במקרה 4 ליטר של mercon LV מקורי של פורד מאז אני נוסע כבר שבוע ההחלקה שהייתה נעלמה והגיר עובד מצוין ...

• תוכן חדש...