Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מכונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי דרך עדינה להגיד לך את זה, אז תסלח לי מראש על הבוטות.

לרכב שאתה מחזיק ביד אין שום ערך בשוק. כנראה שמי שמציע לך את הפולו הזאת יודע שגם לה אין ערך של ממש בשוק. 7000 ש"ח?! הצחקת אותי, אולי חצי מזה תצליח לקבל וגם זה אם תיפול על קונה במצב רוח שיכור במיוחד.

בקיצור, אתה מחליף נבלה אחת בנבלה אחרת ולדעתי עדיף להישאר עם הנבלה שאתה מכיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב שלך במצב סביר ? אין לו בעיות ? (או לפחות בעיות שניתן לחיות איתן)

אל תחליף - כי את החיסכון בדלק (אם בכלל הפולו הזו תהייה חסכונית יותר) תשלם ביישור קו וכל מיני דברים (שאינך יודע) שיצוצו להם.

עדיף לנסות לחסוך להעלות את התקציב במידה כזו שיאפשר לקנות משהו נורמלי יותרץ

alfa 156 2.5.

פורסם
אין לי דרך עדינה להגיד לך את זה, אז תסלח לי מראש על הבוטות.

לרכב שאתה מחזיק ביד אין שום ערך בשוק. כנראה שמי שמציע לך את הפולו הזאת יודע שגם לה אין ערך של ממש בשוק. 7000 ש"ח?! הצחקת אותי, אולי חצי מזה תצליח לקבל וגם זה אם תיפול על קונה במצב רוח שיכור במיוחד.

בקיצור, אתה מחליף נבלה אחת בנבלה אחרת ולדעתי עדיף להישאר עם הנבלה שאתה מכיר.

הרכב שלך במצב סביר ? אין לו בעיות ? (או לפחות בעיות שניתן לחיות איתן)

אל תחליף - כי את החיסכון בדלק (אם בכלל הפולו הזו תהייה חסכונית יותר) תשלם ביישור קו וכל מיני דברים (שאינך יודע) שיצוצו להם.

עדיף לנסות לחסוך להעלות את התקציב במידה כזו שיאפשר לקנות משהו נורמלי יותרץ

מה כל כך רע בפולו?

חוץ מזה.. אין לי אפשרות לתקציב גבוה יותר ובמקום להטיף אפשר לעזור וזהו.. אני רוצה מכונית ידנית כרגע והפולו נראתה כאפשרות טובה..

פורסם

מה רע בפולו? היא בת 17. לבחורות זה גיל טוב, למכוניות לא.

יש לך נבלה שאתה מכיר. מי שהציע לך את הפולו כנראה יודע למה הוא רוצה להפטר ממנה. אם לא מדובר בקרוב משפחה שאתה מכיר ויודע בודאות שלא יעבוד עליך - שמור מרחק.

אישית אני בכלל מטיל ספק בצורך ובחוכמה של החזקת רכב על ידי חייל, אבל לא נפתח כאן עוד שרשורפלצת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...