Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RS, שקלתם את ה-C3 פיקאסו. יש גם בנזין ידני וגם דיזל ידני (שכנראה עדיפה, אך יקרה יותר). נראה שהיא עונה על רוב הדרישות שאתה מציג.

יש להם עכשיו מבצע בחבר ובהחלט סביר להגיע למחיר דומה גם בלי חבר.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אורי מ, האמת היא שלא. נראה לי שבקרוב נתחיל סבב סוכנויות שוב ונראה מי נגד מי.

רשמתי בפניי את כל ההמלצות, העברתי אל הבוסית ונתקדם הלאה. כמובן שאעדכן!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה הם עושים צחוקים?

קיה ספורטאג עם מנוע 1.6 134 כ"ס, יותר מרווחת וגם עם תיבה אוטומטית ב 135K שח, ופה מוכרים פונטו\ 500 1.6 מוגבהת ידנית ב 120K אחרי "הנחה" :roll:

ההצלחה תהיה בהתאם.

הם מנסים את מזלם :) כל אדם עם קצת שכל ידע שאם הוא כבר משקיע כל כך הרבה כסף, הספורטאג' עדיפה בלי ספק..

פורסם
הם מנסים את מזלם :) כל אדם עם קצת שכל ידע שאם הוא כבר משקיע כל כך הרבה כסף, הספורטאג' עדיפה בלי ספק..
אז אתה אומר שאין לי אפילו קצת שכל?
:idea:
פורסם

בתור כלי תחבורה כן, בתור מכונית - קשה לי להעדיף רכב שבתא המנוע שלו אין כלום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כן, רק שזה מין איזה מיני קרוס אובר מוגבהה ויכולות המנוע בתא המנוע, לא ממש רלוונטיות, מה, תתחיל לתקוף סיבובים עם ה X שלך?

בדיוק כמו שב 2008 שלי יש שילדה פנומנלית גם ביחס למתחרות בסגמנט וגם ביחס לסגמנט המיני. נו, אז מה? אז זה הופך אותה ל 205GTI עם ההגבהה שלה?

זו גם בדיוק הסיבה שכלל לא נרתעתי מה 2008 על שלל 82 הסוסונים שלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

קצת קשה לי לקבל את זה שרכב שבמידותיו שווה לפאביה, עולה 155 אש"ח..

במיוחד כשמכריזים "החל מ12X אש"ח", ובפועל המחיר מתייחס לרכב עם טאסות, מנוע 1600 עצל וגיר רגיל. כמובן ללא שום יכולות שטח מינימליות - מקסימום קצת מקדם פוזה.

המחיר של ה500X ומה שהיבואן משדר לקהל הפוטנציאלי יהפוך אותה מהר מאוד לרכב היפסטרים (או- "אבא קנה לי") כמו ה-500, ולא לרכב נפוץ על הכבישים שלנו. ואולי זאת בעצם הייתה כוונת המשורר........

והאמת? ה500X קצת עושה לי את זה, אבל במחיר שלה אעדיף לקחת קיה ספורטג' או אם ארצה להתפנק בים של אבזור מאזדה 3 ספיריט, ועדיין ייצא לי לשלם פחות בעיסקת ליסינג תפעולי.

עריכה אחרונה על ידי Matan g
פורסם

אין הקצאות לישראל כי לשוק באירופה אין מספיק הקצאות. הם עמוסים ולא ישקיעו בישראל.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

באגירה, תחזור על מה שאמרת כשאתה תקוע מאחורי משאית עם ספורטאז' עמוסה במשפחה באיזה כביש בצפון ולא מצליח לעקוף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

RS שכחת עוד רכב שהוא ג'פון עם מנוע טורבו קטן וכניראה נוח יותר מכולם... רנו קאפצ'ור.

המחיר גם אטרקטיבי במבצעים כמובן.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
באגירה, תחזור על מה שאמרת כשאתה תקוע מאחורי משאית עם ספורטאז' עמוסה במשפחה באיזה כביש בצפון ולא מצליח לעקוף.

אז לא עוקף, לא ביג דיל.

החיים ביום יום הם לא תמיד עקיפות ועניינים ספורטיביים.

כשאתה נכנס לרכב כזה אתה משנה פאזה ונהנה מהדרך ולא מהנהיגה ואתה יודע מה, ככה רוב העם נוהג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולדעתי מעבר לעניין שינוי הפאזה שעושה נהג משפחתי לפני נסיעה עם האישה והילדים יש כאן הגזמה פרועה לגבי הביצועים של הספורטאז' 1.6.

השוואה קצרה של נתוני היצרן (גם אם הנתונים של כולם מחמיאים ומקלים יחסית) מראה שהספורטאז' 1.6 זריז יותר מ-0 ל-100 מיונדאי I10 עם מנוע 1 ליטר גם ידנית וגם אוטומטית, מדגם סופר נפוץ כמו איביזה 1.4 ידנית, וגם מפיאט פנדה ויונדאי I20 החדשה בדגם הידני. הפער הוא לא 10 מאיות השניה אלא לפחות שניה שלמה. אז קשה לי להאמין שאותה משפחה בספורטאז' תיאלץ להיתקע מאחורי משאית אלא אם מדובר בכביש מאוד מפותל בצפון ואז גם עם מרצדס SLS יהיה מסוכן לעקוף או שפשוט יש שם קו לבן ארוך.

פורסם
אורי מ, האמת היא שלא. נראה לי שבקרוב נתחיל סבב סוכנויות שוב ונראה מי נגד מי.

רשמתי בפניי את כל ההמלצות, העברתי אל הבוסית ונתקדם הלאה. כמובן שאעדכן!

רק אני לא הבנתי איך אף אחד כאן לא הציע דאסטר/סנדרו?

פורסם

התמחור מעט מוזר.

ביחס לתמחור סמל"תי טיפוסי יש כאן התקדמות בכיוון חיובי. הרבה פחות הזוי מהרגיל. מה שכן היה ממש חסר כאן גרוש ללירה. עוד קצת אבזור לגירסת הבסיס האוטומטית, והתמונה הייתה משתנה לדעתי.

יכול באמת להיות שהסיבה היא הכמות המזערית שהוקצתה. כנראה שאם היה ניתן להשיג מאסה גדולה יותר האסטרטגיה הייתה שונה.

אני באמת מקווה שהניחוש שלי נכון.

בנוסף מדברים על גירסה ידנית ל1.4T שתתווסף בעתיד. לא ממש ברור לי בתמחור הנוכחי איפה היא תיכנס.

ככה או ככה נסיון העבר עם סמל"ת מלמד שהמחיר ירד. השאלה עם עד שהוא ירד הג'יפון הזה ישאר עוד רלוונטי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ככל שאני חושב על זה יותר המחיר דווקא נראה הגיוני ביחס למתחרות והאבזור לא כל כך גרוע.

המוצר יישאר רלוונטי ללא מעט זמן שכן הוא אחד מהדגמים האחרונים שהוצגו בקטגוריה הזו ולמעשה רוב היצרנים כבר מחזיקים דגם שייצג אותם בזירה הזאת.

הפעם לא נראה לי שיש להם הרבה לאן לרדת.

• תוכן חדש...