Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש בפאביה 4 כריות אוויר למיטב ידיעתי. איפה הן נמצאות?

האם אני צודק שברכב הזה כיסוי של המושבים לא מפריע לכריות אוויר?

תודה

עריכה אחרונה על ידי dandan12
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי איפה הכריות שלך. יש לך סימוני "AIRBAG" על המושבים?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אפילו אם כיסויים לא היו מפריעים לכריות האוויר (והם כן) עדיף להימנע מהם מאחר ויכולים להיפגע דברים נוספים, ובראשם יכולות עיכוב הבעירה של הריפוד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בכלל שונא כיסויים. בלי קשר לאם יש כריות או לא. היה לי רכב בלי כרית אוויר אחת וכשקניתי אותו, הדבר הראשון שעשיתי זה להוריד את הכיסויים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש לי ילדים. היום הושפרץ אשל על הכיסויים, הריפוד ניצל.

במבה - בלי סוף.

הבת שלי יושבת בכסא מוגבה וקבוע שמה רגליים על המושב שלפניה. הכיסוי כבר ממש נשחק, לריפוד שלום.

קיצר, יש סיבה.

אז אם יש סיבות בטיחותיות - כמובן שאוריד אותם מהמושב הקדמי, והילדה תשחק את גב המושב...

אני אבדוק היום אם קיים הסימון הנ"ל ואדווח

תודה

פורסם

הבת שלי יושבת בכסא מוגבה וקבוע שמה רגליים על המושב שלפניה. הכיסוי כבר ממש נשחק, לריפוד שלום.

קיצר, יש סיבה. אז אם יש סיבות בטיחותיות - כמובן שאוריד אותם מהמושב הקדמי, והילדה תשחק את גב המושב...

שים לב שחלק מהסיבות הבטיחותיות הן מעבר לעניין כריות אוויר ולכן ממילא תופסות גם למושב האחורי.

הפתרון לבת שלך הוא בחינוך מאחר וגם למה שהיא עושה יש סיכונים משלעצמו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אוקיי, בדקתי, ואכן יש כריות אוויר שם. הורדתי את הכיסויים.

מה עם כיסוי שמתאים לרכב הספציפי? יעבוד? יש דבר כזה?

אם כן, איפה משיגים אותו - רק אצל מוסך יבואן? (מה שממש לא בא בחשבון)

פורסם

אתה יכול להזמין ב"הדר רוזן" כיסויים בהתאמה לכל רכב ודגם, בהתאם לכריות האוויר, משענות ראש, ידיות צד וכו'. המחיר הרבה יותר גבוה מכיסוי סטנדרטי מן סתם כי זאת הזמנה מיוחדת. תעשה לעצמך את שיקולי הכדאיות.

• תוכן חדש...