Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רכב מהעבודה. משפחתומטית מצוייה שכנראה תוחלף בטנדרון.

השבוע גיליתי שהפנצריה ליד העבודה מציעה מילוי צמיגים בחנקן במחיר 100 ₪ עם אחריות לחצי שנה ("תגיע ננפח")

האם מילוי בחנקן באמת משנה מבחינת אחזקה שוטפת (בדיקת לחץ אויר?) אחיזה, אורך חיי הצמיג ועוד?

ובמילים אחרות, שווה?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדקו את זה בfifth gear, שום יתרון לפחות ברכב סטנדרטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנושא הזה כבר חרוש בפורום,

כל מה שחנקן הוא עושה הוא לשמור על לחץ הניפוח וכתוצאה מכך שומר על אורך חיי הצמיג וביצועיו האופטימליים.

ו-100 שקל למילוי חנקן זה יקר רצח! בסניפי צ'ק אפ זה עולה הרבה פחות.

פורסם

כמה?!?!?!? מאה שקל????? זה עולה לי בדיוק 20רון (שזה 19.3 שקל) בשביל כל הארבע צמיגים.

מאיפה משיגים את החנקן בארץ? זה ייצור מקומי של מכון וייצמן שבו עמלו פרופסורים רבים על הפקתו המיוחדת?!?!

8)
פורסם

לכל מי ששאל מתי יגבו מאיתנו כסף על אויר.. הנה בבקשה.

לפתוח השירשור, תתרחק מהבלוף הזה, עדיף תשקיע את ה100 שקל הללו בשידרוג למותג צמיגים טוב יותר פעם באה שאתה מחליף..

יום טוב גם לך

פורסם
זה ייצור מקומי של מכון וייצמן שבו עמלו פרופסורים רבים על הפקתו המיוחדת?!?!

החנקן מיפאן, מדובר בחנקן תעבורתי ועל כן יש צורך באישור של מכון התקנים ומשרד התמ"ת וכמובן שמוטל עליו מס קניה, לכן המחיר הוא בהתאם. מי שרוצה חנקן סיני בזול יכול להזמין מאליאקספרס, אבל אז אין אחריות ואין אבא ואמא.

פורסם
קח בחשבון שאסור לערבב חנקן עם אוויר רגיל, כך שכל חוסר של חנקן באחד הצמיגים תצטרך להיכנס לפנצ'יריה ולמלא חנקן.

אני מקווה שאתה צוחק, נכון?

פורסם
לא, זה מה שקראתי על מילוי חנקן בצמיגים.

אז תרשה לי לציין שאתה טועה ומטעה.

אין שום בעיה למלא חנקן ואח"כ למלא אוויר רגיל.

פורסם

אין חשיבות לסדר מילוי במידה ורוצים למלא חנקן ואחר כך אוויר או להפך.

* באוויר יש כ 78-79% חנקן.

VitaliGal אתה צודק רק אם אתה רוצה שיהיה 100% חנקן בצמיגים. בשביל לעשות זאת, צריך לרוקן את האוויר מהצמיגים בואקום ואז להכניס חנקן טהור.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
כמה?!?!?!? מאה שקל????? זה עולה לי בדיוק 20רון (שזה 19.3 שקל) בשביל כל הארבע צמיגים.

מאיפה משיגים את החנקן בארץ? זה ייצור מקומי של מכון וייצמן שבו עמלו פרופסורים רבים על הפקתו המיוחדת?!?!

קח בחשבון שאסור לערבב חנקן עם אוויר רגיל, כך שכל חוסר של חנקן באחד הצמיגים תצטרך להיכנס לפנצ'יריה ולמלא חנקן.

החנקן מופק בפנצ'ריה על ידי המכונה עצמה מהאויר.

אין שום משמעות למילוי חנקן ברכב משפחתי סטנדרטי בתנאי נהיגה יום יומיים. זה נחרש כאן כבר הרבה פעמים, חבל על הכסף.

• תוכן חדש...