Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצא לי לעבור עכשיו את מבחן הקנס השנתי במכון רישוי בטירת הכרמל (לא אציין שמות).

הייתי מוכן לכך שישחילו לי או לוחיות או זיהום אוויר, הרי המכון צריך "להתפרנס" ממשהו.

הרכב שלי מונע בגפ"מ שידוע כפחות מזהם מבנזין. בבדיקה הרכב היה על מצב גפ"מ, (הבוחן בכלל לא שם לב) ו"נכשל".

במוסך אשר נמצא תחת אותה קורת גג הציעו לי כמובן תוסף לדלק + החלפת פילטר אוויר

בעלות כוללת של כ160 ש"ח. מכיוון שהייתי כבר מוכן נפשית אמרתי יאללה..

עמדתי ליד האוטו והמנהל עבודה אמר לי לא לעמוד בשטח המוסך וניסה לחפף אותי.

התרחקתי כמה מטרים והמשכתי להסתכל על הרכב. הפועל שלף משולחן הכלים בקבוק של תוסף כלשהו עם פיה ארוכה, הכניס לרכב, המתין כמה שניות ושלף. לאחר מכן החזיר את הבקבוק לאותו שולחן כלים.

שמתי לב שעל כל שולחן כלים כזה (בכל עמדה) יש בקבוק אחד כזה שוכב.

פה כבר הבנתי שהם אפילו לא שמים לך תוסף באמת, רק עושים כאילו עם בקבוק ריק שהוכנס למי יודע כמה רכבים..

בבדיקה החוזרת לאחר כמה דק הראתי קבלה על התוסף+פילטר אוויר, הרכב שוב היה על מצב גפ"מ (התוסף עובד רק על הבנזין כאמור, וזה גם רק לאחר שנסעת ורוקנת את כל מיכל הדלק..). שוב הבוחן אפילו לא שם לב והפלא ופלא התוסף לבנזין כנראה חדר למיכל הגפ"מ ופתר את בעית הזיהום אוויר :lol:

סיכום השחלות:

תוסף לדלק שכאמור לא היה יותר מבקבוק ריק + פילטר אוויר = 160 ש"ח

בדיקה חוזרת = 20 ש"ח

בדיקת זיהום אוויר חוזרת (כי הם גו(נ)בים על זה בנפרד כמובן) = 30 ש"ח

סה"כ = 210 ש"ח על כלום ושום דבר. כאמור הכנתי את עצמי נפשית להפרד מ100-200 ש"ח קנסות אז

שתקתי ושמחתי שזאת ה"בעיה" היחידה. רק שיעבירו ושלום על ישראל עד הפעם הבאה..

נ.ב, דווקא הלוחית רישוי מקדימה עקומה רצח :lol: אבל עניין הזיהום יותר רווחי להם..

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

ומה אם היו רוצים לדחוף לך פילטר אוויר ותוסף ב 500 ש"ח? גם אז היית זורם אם זה רק כדי לעבור את הטסט?

סלח לי אבל יצאת פראייר.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

אז מה היה עושה? היום כבר אי אפשר לקפוץ למכון אחר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תוסף ופילטר ב160 ש"ח זה הגיוני והייתי מוכן לזה.. כמובן שאם היו ממציאים מחירים הזויים לא הייתי זורם, והייתי שם במקום אחר ומציג קבלה ומקווה לטוב.

פראייר יוצא כמעט כל מי שניגש לטסט כך או כך, זה לא שיש יותר מידי ברירות בארצנו.

BMW E92 8)

פורסם

הוא לא יצא פרייאר, הוא יצא אנוכי.

ראית שעובדים עליך ועל אחרים בעיניים וזרמת עם זה במקום לעשות בלאגן ואח"כ להתלונן על המוסך ומכון הרישוי על השוחד הזה, העיקר שאתה תעבור טסט.

:-?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אף אחד לא אמר שאני לא שוקל להתלונן בדרכים המקובלות. בכל מקרה מעדיף לא לציין שמות בפומבי..

אם מישהו מהאיזור מתכנן לגשת לטסט בטירת הכרמל אשמח לשלוח לו את שם המקום בה"פ.

BMW E92 8)

פורסם

ראית שאתה משלם על בקבוק ריק והסכמת???? ההודעות האלו פשוט הזויות לפעמים, עבודה בעיניים מול העיניים של האנשים והם יושבים ושותקים.

מה זה משנה הסכום??? גם אם היה 10 שקל בחיים לא הייתי שותק - זה העקרון שמרמים אותך!!

אף פעם לא עבדו עלי בטסט ולא מצאו מה שלא היה צריך למצוא, גם כששלחו אותי לסדר מנורה סידרתי אותה בעצמי ועברתי טסט.

בוא תביא לי 200 שקל על אוויר כי נראה שאין לך בעיה..

פורסם (נערך)

לך תוכיח שהבקבוק היה ריק מלכתחילה, תעמוד תחכה שיגיע רכב אחר ותצלם? אני רואה את הסכום הזה כחלק מאגרת הרישוי השנתית, ובאותו רגע לא מתכוון לעשות מהומות ולהסתכן בכך שאפילו אחרי תשלום הקנס הרכב לא יעבור. כמו שנאמר זה לא שאפשר לעבור למכון אחר. מבחינתי אם להתלונן זה רק לאחר שהחתימה התקבלה.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

BMW E92 8)

פורסם

כשעברתי טסט עם הפולו שלי פחות או יותר ידעתי על מה הם יכולים להכשיל(במקרה שלי זיהום אוויר ונורות), באתי מוכן וכמובן איך לא הכשילו אותי על הנורות ולוחית זיהוי קדמית. הגיע מר מתקין עם 2 נורות קדמיות H4 ואמר שזה יעלה לך 100 שקלים, באדיבות הראתי לו אצבע משולשת והחלפתי את הנורות בעצמי עם סט ספייר שהיה לי בתא כפפות.

העושק היחידי שהם עשו לי זה הלוחית זיהוי ובדיקה חוזרת.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

רק לתקן תוסף בנזין שמים במיכל דלק מלא.

אני כבר עם הרכב בגיל 7 שנים ומעולם לא היה לי סיפורים כאלה כמו בפורום שאני קורא.

אני לרוב עושה טסט בפתח תקווה ולפעמים בתל אביב.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כל מי שאומר שפות"ש אנוכי, פראייר, הזוי וכו', אתם ממש גיבורים.

כל אחד שומע סיפור כזה, אומר שאם זה היה קורה לו הוא היה עושה בלאגן שלם, מפרסם בפייסבוק, תובע את המקום, מתלונן במשרד התחבורע, קובע פגישה עם ישראל כץ, מרים קמפיין הכפשה בשיתוף רני רהב ובר רפאלי, אבל בפועל, 99% מהאנשים שמדברים ככה פשוט היו עושים אותו דבר כמו פות"ש כי לאף אחד אין באמת כוח, סבלנות, כסף או זמן להתעסק עם זה.

אני מסכים שזה פשוט עצוב שזה המצב, זה באמת מעצבן ומקומם, אבל אין הרבה אופציות עד שמשרד התחבורה יחליט לעשות אכיפה אמיתית בנושא הזה. כל עוד אין אכיפה רצינית עם עונשים משמעותיים, זה פשוט ימשיך ככה.

כרגיל, האזרחים הפשוטים סובלים מזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...