Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל חובבי fallout-4 הוא יוצא ב-10 לנובמבר.

סרטון מהמשחק. מכנס E3

[video=youtube;xk-F_LUY4M4]

טוב, אני חייב לשדרג את המחשב שלי עד אז (כרגע AMD Phenom II, 6GB DDRII' GTX750ti, SSD).

כרטיס מובנה בלוח של אינטל, אם המחשב מהשנים האחרונות כנראה מסדרה 4000. , אולי תוכל להריץ GTA 4 ,אבל לא על המקסימום. 5 זה כבר עולם אחר עם דרישות גבוהות יותר. תצטרך לרכוש כרטיס מסך אם אם אתה רוצה להתקדם לGTA 5.

וגם מעבד מרובע ליבות

Minimum Specs

• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
  • Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
  • Memory: 4GB
  • Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
  • Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
  • HDD Space: 65GB

Recommended Specs

• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
  • Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
  • Memory: 8GB
  • Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
  • Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
  • HDD Space: 65GB

שני שמח שסוף סוף משחקים התחילו לתמוך בארכיטקטורת 64 ביט (ראשון כזה היה WATCH DOGS).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע אם חייב מרובע ליבות, אולי בשביל המקסימום. הדואל קור הזקן שלי הצליח לסחוב יפה את וולפנשטיין, אבל אני חושב שגם ככה רוב העומס היה על הכרטיס מסך.

פורסם

הם מציעים שיפור מאוד זניח ולכן ממש אין סיבה שלא לקנות מחשב היום.

עד שהמחירים יתחילו לרדת יקח זמן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה צודק חלקית זהו שלב ה תיק בחוק מור מעבר לייצור שבבים ב-10 nm (שלב התוק) יהיה רק ב 2017 שם הליבה הוא אגב Cannonlake .

לדעתי ב- Skylake יהיה שיפור עצום בכל מה שקור בפליטת חום , מעבר לזיכרונות DDR4 מהירים שצורכים אגב פחות חשמל מ DD3. מעבר ל pcie 4.

ליבות גרפיות מטורפות כל מיני דברים שקשורים למעבר לחיבורים אל חוטים.

פורסם

ואיך כל זה משנה לי במחשב נייח?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה צודק חלקית זהו שלב ה תיק בחוק מור מעבר לייצור שבבים ב-10 nm (שלב התוק) יהיה רק ב 2017 שם הליבה הוא אגב Cannonlake .

לדעתי ב- Skylake יהיה שיפור עצום בכל מה שקור בפליטת חום , מעבר לזיכרונות DDR4 מהירים שצורכים אגב פחות חשמל מ DD3. מעבר ל pcie 4.

ליבות גרפיות מטורפות כל מיני דברים שקשורים למעבר לחיבורים אל חוטים.

כל הדברים שציינת אולי מלבד הddr4 הם זניחים לחלוטין.

כרטיסי מסך לא יודעים לנצל לחלוטים את רוחב הפס של pcie2.

ההבדל בביצועים בין המעבדים של הדור הנוכחי לבין החדש הוא כ5 עד 10 אחוז.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יופי, בגללכם הורדתי את פולאאוט: ניו ווגאס והלכתי לישון ב-2 בלילה. מרוצים?

נראה שהיה E3 גדוש במיוחד. סטארקראפט 2 חדש (או משהו כזה, לא בדיוק הבנתי איך הם בונים את זה עכשיו), מאס אפקט 4 (נראה באד אס לגמרי), פולאאוט 4 ועוד המון המון סיקוולים גדולים למשחקים טובים.

מחמם את הלב להיזכר בזה שהמחשב שלי לא יריץ אף אחד מהם כמו שצריך...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה זה הורדתי? אתה מתכוון כמו פיראט? לא חוקי? חס וחלילה!

"קניתי" טורנט RePack של המשחק עם כל ההרחבות. זה מתקין לבד את כולן.

אם אני זוכר נכון - זה הלינק: https://thepiratebay.vg/torrent/7018892/Fallout.New.Vegas.All.DLC-SiMON_(2xDVD5)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...