Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Because war, war never changes

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מתחיל להצטער שהתחתנתי ועם כל המשחקים האלה נראה לי שאשתי גם.

עם כמה שהייתי שמח לראות את הטריילר, והייתי ממש שמח, סדרת האלדר סקרולס מדברת אליי יותר.

אני רק רוצה שבמשחק הבא יהיה משהו עם הdwemer הארורים הללו!

אתה מוצא את כל הפריטים, מפענח את כל מה שמוצפן, פותח את התיבה שליבו של לורקהאן אמור להיות בה וכלום... זהו...

איי ואנט מור!

פורסם

אני מרגיש ממש חנון שאני לא משחק במשחקי מחשב. אפילו אין לי משחק אחד בסמארטפון.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אחחח BF4 ....אחרי הפסקה של חודש החזרתם אותי עכשיו ללילות ללא שינה....

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
אני מרגיש ממש חנון שאני לא משחק במשחקי מחשב. אפילו אין לי משחק אחד בסמארטפון.

די עצוב.

מה נשאר לך?

החיים האמיתיים?

מי רוצה לחיות ככה?

פורסם

החלה מכירת הקיץ של STEAM - וכן, יש גם הנחה על GTA V, עשרים וחמישה אחוזים, במחיר של 53 דולר בערך, יש גם חבילה של

GTA V, סאן אנדראס, ו2 קלפי כסף (שיהיה במשחק אני חושב) ב58 דולר.

שווה.

בנוסף יש שם עשרות משחקים בהנחות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

התבלבלת. מחר BETHESDA רק ישחררו יותר פרטים על המשחק (בתקווה כולל תאריך השקה).

נראה כאילו המשחק הושפע חזק מBLADE RUNNER.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מישהו כבר המליץ עליו פה ואכן דרכו רכשתי את הgta, יצא 48 דולר, זול יחסית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...