Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

59 דולר בSTEAM זה מחיר סביר או שיש מציאות טובות יותר?

לא אכפת לי אם העותק פיזי אבל מעדיף אחד שאפשר להוריד.

תודה,

דניס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
2 חלופות CJS

cdkeys

אני החלטתי שלא לקנות(כרגע).... אחרת זוגתי מתגרשת ממני.

ואוו, 47 דולר זה זול משמעותית מ60, למישהו יש ניסיון עם האתרים, ההזמנה דרכם בטוחה והמשחק נטול באגים?

פורסם

אני קניתי במכירה מוקדמת באתר Green Man Gaming.

ממליץ לך לרכוש שם, אמין מאוד. מקבלים פייפל:

http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/action/grand-theft-auto-v/

המחיר באתר הוא $60 אבל תשתמש בקוד GET20P-ERCENT-OFFNOW ותקבל 20% הנחה, כלומר תשלם $48 בלבד.

המשחק סינגל נטול באגים. המולטי מצוין אבל הבעיה היא זמני טעינה... שרתים כנראה מפוצצים וזה קצת מבאס.

אבל הסינגל ארוך מאוד עם 3 דמויות, יקח לך זמן לסיים אותו.

פורסם

adarbaratz, אני אענה במקומם, ואולי הם יוסיפו סיבות אחרות אם ירצו:

אני התחלתי לקנות משחקים כשקניתי פס3, ואז הגעתי למסקנה שזה השווה את השקעה, ומגיע למפתחים לקבל תמורה על מה שהם עשו.

בפיסי זה גם נהייה קל ונח בשנים ה אחרונות עם steam, וזה גם מוריד המון כאב ראש של וירוסים אפשרים, דברים שלא עובדים, חוסר יכולת לקבל עדכונים או בעיות במשחקיות אונליין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה ששבר אותי זה האון ליין, הבאגים בפיראטיות והרצון להוקיר תודה למפתחים (לשם שינוי), כל עוד זה לא EA, אין לי בעיה לשלם.

וכמובן העובדה שכשאתה בן שלושים הוצאה של 200 שקל פחות נוראית מאשר כשאתה בן 16. :)

פורסם

הייתי "בגמילה" של כ-חודש מ-battlefield 4 , עד ש-שלשלום יצא עדכון חדש וגם הגמילה נגמרה.

לא הפסקתי לקבל וואצפים מהחברה בחו"ל שאנחנו משחקים, חשבו שאני מת.

אני עדיין בהכחשה משתדל לשחק "רק" שעתיים בלילה.

עם GTA זה כמו לעבור לסמים קשים ההתמכרות קלה.

• תוכן חדש...