Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Battlefield Headliner נראה משחק מצויין.

מחכה ל-3 ביולי להתחיל לשחק ב-GTA V... 8)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אני במקומך הולך על מחשב :) 3000 שקל זה תקציב יפה מאוד.

* גם אני מדחיק בינתיים שאני צריך להשתדרג...

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

שיחקתי בthw witcher 3 בערך רבע שעה מאז לא נגעתי בו וחזרתי לPlanetside 2.

לא יודע למה, אולי כי אין גוף ראשון, אבל לא התחברתי למשחק כמו שהתחברתי לסקיירים.

סקיירים זה עדיין פסגת הrpg מבחינתי.

The witcher מרגיש ממש מאולץ, קולנועי ופלצני מדי.

אולי בעתיד אחזור אליו.

פורסם

מחשב ב3000 יריץ משחקים בדיוק לחצי שנה

לא נכון.

שלי עלה 3K, מריץ הכל יפה מאוד כבר יותר מחצי שנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

PS זה קקה רק מחשב.

פרט, הסבר ונמק בבקשה. הפלייסטיישין, לאומת המחשב, כל משחק שעובד אליו, תמיד סופר חלק, גם סוני לא מוצאים דגם חדש כל שני וחמישי, לכן זה קונסולה לכמה שנים טובות. שום מחשב ב3K לא ישרת את המשחקים לפרק זמן כזה כמו PS. בPS הכל מתואם מושלם לפלטפורמה, אתה מכניס דיסק וזה פשוט עובד. בלי ריסטרט, התקנות מעצבנות של כל מיני תלויות ותוספים.

וגם טכנולוגית, PS מדהימה. זה קופסת יוניקס למשחקים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חלק? אתה עוקב אחרי מה שקורה? כל הקונסולות מגמגמות ברמות קשות, הן לא מריצות משחקים ב full HD, רוב המשחקים רצים ב 30fps, והגרפיקה נחותה לעומת מחשב. עדיף מחשב.

פורסם (נערך)

מה שרשמת קישקוש מוחלט, תבדוק נתונים.

יש לי 360 וסוני 4 שום דבר לא מקרטע.

http://m.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניקו מה החומרה שלך? בוא נוציא מבחנים ונראה מי מוציא תוצאות יפות יותר המחשב שלי או הPS שלי שעלה פחות ויחזיק לעוד שנים מה ששלך לא בדיוק יעשה בלי השקעה לא קטנה, אבל זה כמו הסכסוך הישראלי פלסטיני גם אני הייתי בצד של הPC פעם עד שקניתי את הPS4 ואני לא יכול לחזור למחשב.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
חלק? אתה עוקב אחרי מה שקורה? כל הקונסולות מגמגמות ברמות קשות, הן לא מריצות משחקים ב full HD, רוב המשחקים רצים ב 30fps, והגרפיקה נחותה לעומת מחשב. עדיף מחשב.

לא עוקב , אני משחק. נכון, 30 פריים, אבל על טלויזיה זה נראה נפלא והחויה מדהימה כמובן בfull hd. וכן, סופר חלק.  

אני כמו יותם, גם הייתי בצד של מחשב. אפילו עם יצאת כל GTA חדש, קניתי מחשב שיכול להריץ אותו חלק. עברתי לPS ואמרתי וואוו. זה פשוט עובד מדהים. יתרון נוסף, לא צריך להחזיק מחשב עם חלונות ולהיות שבויי של המערכת הזאת.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נו באמת. לא צריך ללכת רחוק.

למשל:

http://bgr.com/2015/03/13/gta-5-pc-graphics-comparison/

בשנייה וחצי ניתן למצוא המון דוגמאות. מעבר לכך 30FPS זה סביר בקושי, ממש לא משחקיות חלקה. ההבדל מורגש למדי.

אפשר לומר שקונסולה מספקת רמת כניסה זולה יותר כדי לשחק משחקים. למרות שההפרש הזה מתקזז מהר בעלות המשחקים. הרבה יותר קל למצוא הנחות למשחקים חדשים למחשב מאשר לקונסולה.

אפשר לומר שקל יותר לתקוע אותה בסלון ליד הטלוויזיה מאשר לנייד לשם את המחשב - כן. למרות שבד"כ כבר קיים מחשב בבית, ואם הוא סביר, אפשר לתקוע בו כרטיס מסך וספק כח ב- 1,000-1,200 ש"ח ולסגור עניין.

נוחות? אני לא מתווכח.

אבל משחקיות וביצועים? המחשב לוקח בגדול.

יש לי גם מחשב וגם XBOX One. ה- XBOX מעלה אבק.

פורסם

ברור שהPC יקח כין אין הגבלה לחומרה שאתה יכול לדחוף שם. השאלה כמה אתה משקיע על זה? מחשב בעשירייה זה לא מילה גסה לחלק מהגיימרים האלו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...