Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

30 פריים זה חלק ולא נתקע.

ואין כמו לשחק מול מסך גדול ומערכת קולנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברור שהPC יקח כין אין הגבלה לחומרה שאתה יכול לדחוף שם. השאלה כמה אתה משקיע על זה? מחשב בעשירייה זה לא מילה גסה לחלק מהגיימרים האלו

לא כל כך הרבה.

אם כבר יש לך מחשב טוב בבית, כרטיס מסך ב- 1,500 ש"ח סוגר את העניין, ונותן ביצועים הרבה יותר טובים מהקונסולה.

ככל שהקונסולה מתיישנת כמובן, ההשקעה שלך בכרטיס הגרפי כמובן קטנה יותר. בסוף ימיה של ה-PS3 היה מספיק כרטיס גרפי צנוע למדי כדי לקבל ביצועים וגרפיקה טובים יותר.

30 פריים זה חלק ולא נתקע.

ואין כמו לשחק מול מסך גדול ומערכת קולנוע.

זאת הסיבה בגללה אתרי ביקורות מכוונים ל-60 פריימים לשנייה? יכול להיות ש-30 זה מצויין לך, אבל זה בהחלט לא אבסולוטי. יש גם אנשים שצופים בסרטים שמורידים מהאינטרנט בנפח של 400 מגה ונראים כמו גוש פיקסלים על המסך, ויש גם אנשים שמסתפקים בהגדרות גרפיות נורא נמוכות וקצב נמוך ומרוצים.

מעבר לכך, מסך 27" שיושב 60 ס"מ ממך נותן תמונה בשדה ראייה גדול יותר מאשר מסך 50" שיושב 4 מטר ממך.

פורסם

לשבת מול מסך גדול לא משתווה למסך קטן יותר אךצקרוב יותר,לטעמי לפחות.

בסופו של דבר קשה לי לאמין במידה ולא משווים תמונה מול תמונה בין הקונסולה למחשב, אתה תגיד זאת גרפיקה טובה פחות.

לפעמים קשה לראות הבדלים גם בין ההשוואות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ניקו מה החומרה שלך? בוא נוציא מבחנים ונראה מי מוציא תוצאות יפות יותר המחשב שלי או הPS שלי שעלה פחות ויחזיק לעוד שנים מה ששלך לא בדיוק יעשה בלי השקעה לא קטנה, אבל זה כמו הסכסוך הישראלי פלסטיני גם אני הייתי בצד של הPC פעם עד שקניתי את הPS4 ואני לא יכול לחזור למחשב.

אני לא עושה תחרות השתנות בין קונסולות למחשבים. אני נהנה גם ממחשב וגם מקונסלות. רק ציינתי שמה שכתבת לא נכון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
EA יצאו במצע הקיץ השנתי שלהם.

משחקים מובילים בהנחה משמעותית.

עמוד המכירה.

רכשתי את BF:HARDLINE בגרסת דלוקס ב-$25. שווה :-D

עכשיו רק צריך לפנות מקום ב-SSD כי נגמר..:-(

פורסם
רכשתי את BF:HARDLINE בגרסת דלוקס ב-$25. שווה :-D

עכשיו רק צריך לפנות מקום ב-SSD כי נגמר..:-(

כמעט ורכשתי גם. אבל בשביל לפצות את עצמי קניתי את הפרימיום של BF4 ב70 שח עם VPN אמריקאי.

פורסם

אני כבר החלטתי שאני קונה פלייסטיישן.

כמה נורא זה פלייסטיישן מיבוא מקביל? ההבדל הוא בערך 250₪ - יבוא מקביל עולה 2000₪, יבוא רשמי עולה 2500₪ אבל כולל משחק בשווי 250₪.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה מתכוון לקנות מאמזון?

פורסם

צביקה הPS החדש הוא מכשיר מאוד עדין שאם נופל בדרך לארץ יש סיכוי שינזק, מניסיון של מכר בתחום שמתקן כאלו של הרבה לקוחות מאמזון

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני זוכר כשרק יצא ביליתי לא מעט זמן בfxp, המון הזמינו מאמזון והיו מרוצים.

אישית העדפתי לקנות בארץ בגלל אחריות.

פורסם

בksp נותנים 3 שנות אחריות במחיר של 2k.

• תוכן חדש...