Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני באמצע פרויקט שחזור ויש לרכב מפלג של BOSCH מדגם 0280009086 קניתי כבר זרוע ומכסה מפלג מקורי של BOSCH , ויש לי את ספר הרכב שמפרט בתמונות איך מפרקים את המפלג. יש לי את כל הכלים לבצע את העבודה וגם את הידע הכללי.

אני יודע שיש עוד חלקים שיכולים ללכת המפלג כמו ל ADVANCE UNIT (יחידת הוואקום של הקידום הצתה) או הסליל ששולח פולסים למחשב הרכב (PICKUP COIL) אבל שתי חלקים אלה אפשר לבדוק דיי בקלות עם בדיקת שלימות הדיאפרגמה הפנימי של הוואקום ע"י שאיפה ומדידת התנגדות לסליל , אבל אני יודע שיש גם מערכת של קפיצים ומשקולות בתוך המפלג שקובעת את שיפוע ההספק של המפלג (POWER CURVE) והקפיץ יכול עם הזמן לאבד מהאלסטיות שלו (דיי נדיר למצוא קפיצים כאלה מקוריים של BOSCH ואני מעריך שסדנא איכותית יהיה לה כאלה בסטוק).

האם כדאי להתעסק עם זה בעצמי?

לגבי סדנא ממולצת שמעתי שיש שתיים מומלצים אחת בת"א של אדמונד ואחת בחיפה של עמנואל. מכיוון שאני גר קרוב לת"א ועובד בחיפה שתי האופציות אפשריות עבורי.

על איזה אתם ממליצים בדגם של מקצועיות , אמינות , ומחיר (בסדר הזה)?

בברכה

עידו

עידו אריכא, נתניה

פורסם

קח בחשבון שמשפץ מפלגים ישראלי ככל הנראה לא יתן את הדעת לעקומת ההצתה המקורית של המפלג וישים שם את החלקים שזמינים עבורו.

• תוכן חדש...