Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווינדוס 10 ממש מתחיל לעצבן אותי, פעם הוא היה מעלים לי ליבות מהמעבד וכיום לאחר העידכונים האחרונים הוא פשוט מבטל את האוברקלוק!

בביוס הכל מוגדר כמו תמיד, תוכנות הניטור מזהות את התדרים כמו בביוס אבל במציאות אין אוברקלוק ומנהל המשימות מראה את התדר סטוק בלי אוברקלוק וככה גם התוצאות בבאנצ'ים.

כעת אני תקוע עם מעבד Q6600 על 2.4GHZ ששוה ל*** במקום לרוץ על 3.5GHZ :-(.

ראיתי שאני לא היחיד וכבר צצים דיונים על זה, בטוח שרובם לא יודעים שהOC בוטל כי התוכנות הנפוצות כמו CPU-Z ושות' מראות נתונים של הביוס מה שלא באמת מיושם בפועל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לי 8.1 לא חוקי ואני משדרג ל10, אני צריך לפרוץ אותו שוב או שהSERIAL נשאר?

אין לי זמן וכוח להתקין הכל מחדש ולריב עם הACTIVATION.

They are trying to ban me...

פורסם
רציתי לעשות משהו כזה בעצמי (לא סרטון, אבל מעין מדריך), אבל ברנקליז (מהנדס תוכנה, שעבד במיקרוסופט עד לפני כשנה וחצי) עשה עבודה ממש טובה עם זה:

חלונות 10 היא מערכת הפעלה טובה, כל עוד שמבינים ומסכימים עם מה שנעשה מאחורי הקלעים.

המון תודה לך שי!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אני לפני השתלת ווינדוס מחדש (מותקן 32 ביט, רוצה 64).

האם כדאי לי לשדרג ל-10 ? האם משחקים יעבדו טוב על 10 כמו על 7, או שעדיף לי להישאר על ה-7 בגרסת 64 ביט וזהו?

כן ולא.

המשחקים ירוצו יותר טוב על 10, מאשר על 7.

מצד שני, יש ל10 עדיין תקלות קטנות ומציקות פה ושם, בעיות יציבות, ושמירה על פרטיות (ניתן לבטל בהגדרות).

עדיף להתקין 8.1 64 ביט, ועליו להתקין Classic Shell (שעדיף גם על התפריט Start של 10).

ככה תהנה משני העולמות. מצד אחד שיפורי ביצועים, מצד שני מערכת הפעלה יציבה ובשלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מבחינת מהירות המחשב/מערכת ההפעלה, האם כדאי לשדרג דרך הWindows update או לפרמט ולהתקין מאפס מדיסק? (הורדתי גרסה פיראטית)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לא עקבתי אחרי השירשור, כך שיתכן והנושא עלה.

אם כן - אני מתנצל מראש.

למי שלא שם לב / לא מודע - יש 3 גרסאות התקנה של ווינדוס 10 (הכוונה למספר גרסת ווינדוס שמקבלים עם הפקודה winver).

בהתחלה הייתה גרסה 10240.

בהמשך יצאה גרסה 10586.

הגרסה העדכנית היא 1511.

מי שרוצה לבצע התקנה מחדש (התקנה "נקיה") של וינדוס כולל ביצוע פורמט של הדיסק - אינו יכול לבצע זאת ישירות עם גרסה 10240.

2 הגרסאות האחרות - מאפשרות זאת.

למי שיש גרסה 10240, התקנה מחדש היא רק ע"י התקנת מערכת הפעלה קודמת (7 או 8) מחדש, וביצוע שדרוג.

למי שיש 2 הגרסאות האחרות - יכול לבצע זאת ללא התקנת מערכת הפעלה קודמת מחדש.

כלי הורדת התוכנה מאפשר כיום להוריד את גרסה 10586.

גרסה 1511 - כרגע רק דרך Windows Update בזמן ביצוע שדרוג למערכת הפעלה קודמת (הוצא זמנית מכלי הורדת התוכנה).

פרסום של מיקרוסופט (ממנו נלקח תוכן הפוסט)

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/wiki/windows_10-windows_install/how-to-download-official-windows-10-iso-files/35cde7ec-5b6f-481c-a02d-dadf465df326

קישור לתוכנה להורדת תוכנת התקנה של וינדוס:

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

פורסם
משחקים אכן ירוצו מהר יותר עם DirectX 12, כל השישה שנתמכים.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_12_support

מדובר בלשון עתיד - זה הכל הבטחות שיווקיות בלי כיסוי, מיקרוסופט מומחים בלייצר כאלה במיוחד כשהם מנסים לדחוף מערכת הפעלה חדשה שלהם. מהניסיון שלי הרבה פעמים זה מתברר כשטות מוחלטת, עובד גרוע בשטח הופך להיות כישלון חרוץ ואז תמיד יהיו כאלה שיגידו שזה "הקדים את זמנו ובגלל זה נכשל" כמו שקרה עם ויסטה :-)

יש היום משהו שאפשר לראות בעיניים רץ מהר יותר ?

פורסם

הייתי ציני, בתגובה למי שאמר שמשחקים ירוצו טוב יותר על 10.

אבל לDX12 יש יתרונות. מכאן הכל תלוי במפתחי המשחקים וביכולת שלהם לנצל את היתרונות האלו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

ווינדוס 10 לא חוסמת, לא טורנטים ולא תוכנות פרוצות (אני משתמש בשניהם). ביום שמייקרוסופט ירצו לפשוט רגל, אלו בדיוק שני הפיצ'רים שהם יצטרכו לפתח.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

• תוכן חדש...