Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 מליסינג? כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני חדשה פה בפורום אשמח לייעוץ ממבינים באופן דחוף!!!:-D

כבר תקופה שאני מחפשת רכב קטן בתקציב של עד 30,000. ביררתי במס' חברות ליסינג אך בדרך כלל המחירים היו הרבה מעל התקציב שלי .אתמול קיבלתי הצעה מחברת מסוימת שלכאורה נשמעת טובה , אבל כיוון שאיני מבינה כל כך בתחום אשמח לחוות דעת . מדובר על פיאט 500 2009 יד שנייה מליסינג. 118000 ק"מ..מחיר מחירון ראיתי 36000-43000 והם מציעים לי את זה ב-34,000 ולדברי הסוכן יש מצב להתגמש. קצת מתלבטת לאור הפער הגדול ממחיר מחירון שאולי מצביע על בעייתיות באוטו...מה דעתכם? על סוג הרכב עצמו? על העסקה האם שווה? כדאי ללכת על זה?

פורסם

השאלה הספציפית שלי היא, האם המחיר שווה את האוטו לפי הנתונים הספציפיים שנתתי והאם כדאי לקחת לבדיקה בכלל?

פורסם

האם המחיר שווה את האוטו? או שכן או שלא, מה שבטוח שאולי וגם זה בספק.

האם זה מגרש או חברת טרייד מוכרת? מה מצבו של הרכב לפי הידוע לך כרגע, יש הסטוריית טיפולים, איזה תת דגם בדיוק וכן הלאה.

מחיר נמוך ממחירון לא בהכרח מצביע על רכב בעייתי, אבל פה אנחנו אפילו לא יודעים איזה מנוע ואיזה גיר יש באוטו.

כעקרון הקמ"ג' בקצה הגבוה של הסקאלה, אבל אם הרכב נראה טוב ובמצב טוב מכנית זו לא אמורה להיות בעיה אם תחתכי חזק במחירון (כשתרצי למכור תאלצי להוריד גם כן).

אין בעיות מיוחדות לדגם, אבל לא כולם מתחברים לקטע שלו.

לא סתם הפניתי אותך לחיפוש, יש כמה כללי אצבע שיעזרו לך להתמקד ומידע על הדגם הספציפי, כולל מטעם עבדך הנאמן. בין השאר, ספרי עוד על הרכב הספציפי ועל הדרישות שלך ממנו ונעזור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היי קודם כל תודה על התשובה המפורטת...דבר שני, הרכב הוא מרשת טרייד אין מוכרת וגם קיבלתי את הבדיקה שלו אבל לצערי אני לא מצליחה להבין אותו ועד כמה הבעיות הן סבירות או קשות. יש מצב לשלוח לך להתרשמות בפרטי או משהו?

פורסם

לשם כך המציאו פורומים.

סרקי את הבדיקה ללא פרטים מזהים והעלי לכאן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבדיקה נראית סבירה לגילו של הרכב, יש ליישר את החישוק העקום, להחיף שני צמיגים, ואת הפנס השבור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני רק שאלה:

טופס הבדיקה מטעמך? או שזהו טופס בדיקה שסופק על ידי הטרייד אין?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אז כדאי לעשות בדיקה גם מטעמך, כי התוצאות של הבדיקות הללו בד"כ מוטות לטובת המוכר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באמא'שלי אני עדיין לא יודע איזה רכב זה- ידני, רובוטי (כנראה), נפח מנוע...

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...