Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מדובר על פורד פוקוס 2003 מנוע 2000.

בזמן האחרון מצבו של הגיר האוטומטי שלי הולך ומחמיר, גם לאחר החלפה של מסנן של מוטוקרפט ושמן גיר marcon v מקוריים לא עזרה לשפר את מצבו, החלפה של הקולר המקורי לקולר יותר גדול לא עזרה.הבעיות של הגיר מתחילות רק לאחר שהרכב חם והגיר חם נוצרות החלקות דפיקות בהילוכים וכו'.

החלטתי לקחת הימור ולנסות תוסף של XADO הדעות עליו חלוקות ואין מידע בארץ לאודותיו.

יש מישהו שניסה את זה או שיש לו רעיון להציל את הגיר שלי לפניי המוות המכריע?

תודה!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

כל ההתיימרות של מוצרי Xado יפות, אבל לא תופסות במציאות. כל הנובחאות גל שבם אומרים וכל תוספי הדלק שלהם. זה טוב רק לכיס שלהם. במקום לנסות את כל אלה, אל תעכב את השיפוץ.

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כל ההתיימרות של מוצרי Xado יפות, אבל לא תופסות במציאות. כל הנובחאות גל שבם אומרים וכל תוספי הדלק שלהם. זה טוב רק לכיס שלהם. במקום לנסות את כל אלה, אל תעכב את השיפוץ.

ניסית פעם מוצר שלהם ?

פורסם

שמעתי על התוסף של Xado , לא השתמשתי או ראיתי תוצאות עבודה שלו.

כן ראיתי תוצאות שימוש בתוסף משפר צמיגות לממסרה אוטומטית של BG ATC Plus

התוצאה הייתה טובה, ההחלקות הפסיקו ומעבר ההילוכים לאחר שעה של נסיעה היה טוב ותקין.

ובעל הרכב היה מאוד מרוצה מהתוצאה.

ראה דיון דומה בנושא .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550259-%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3-bg-act-plus-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%98-1994

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לדעתי כדאי למכור את הרכב למרות שהוא לא שווה הרבה.

או ללכת בכיוון התוסף או שיפוץ גיר כמו שכתבו קודמי.

אני הייתי הולך לכיוון המחירה או טרייד אין במגרש.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אני השתמשתי בתוסף של BG והוא עשה פלאים, מה יש לך להפסיד? עלות התוסף מול עלות השיפוץ זניחה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני משתמש ב XADO קבוע, אני מכיר את היבואן. התוספים לגיר ביטלו לחלוטין דפיקות בגיר שהיו ביונדאי אקסנט, ואצלי במיצובישי החלפות ההילוכים הפכו מורגשות הרבה פחות. בעיני מוצרים מצויינים.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...