Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורת יום DRL

kovar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לפני כשבוע קיה ספורטאז' 1600 חדשה, וראיתי שכתוב במפרט שיש תאורת יום מסוג DRL.

ניסיתי לחפש קצת בגוגל מה זה אומר אך לא ממש הבנתי.

האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע בנושא?

תודה.

פורסם

האמת שלא שמתי לב שיש בגרסה הזאת DRL אבל אולי אני טועה.

תניע את הרכב, אל תדליק שום אור, תיגש לקדמת הרכב ותסתכל אם נדלקות נורות כלשהן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש :-)

גם אני לא שמתי לב שיש בדגם ה 1.6 drl אבל לפי המפרט מסתבר שיש.

תאורת יום (drl) נועדה בעיקר לשפר את הנראות של הרכב ביום.

ההסבר ש GABIUBOGI רשם לך די מדויק רק שים לב שיש רכבים שהתאורה נדלקת כאשר הרכב נמצא בהילוך

עריכה אחרונה על ידי marom9
פורסם
רק שים לב שיש רכבים שהתאורה נדלקת כאשר הרכב נמצא בהילוך

בטויוטה קורולה החדשה הלדים נדלקים רק כשמשלבים להילוך D

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

ה-drl מבטיח שבכל שעות היום הרכב יהיה עם תאורה דולקת (לדים, או או אורות דרך). אני כמעט בטוח שזה הופך לחלק מהדרישות בשוק האירופאי, כמו גם מערכות לבלימה אוטומטית במהירות נמוכה שיכנסו בדגמי 2016.

פורסם

אם יש זה בטח כמו שיש בריו LX שזה פשוט נורות להט פשוטות קטנות שיושבות איפה שהפנסי ערפל היו אמורים להיות ודולקות כל עוד האורות לא דולקים,לא LED "יוקרתי" כמו בשאר הדגמים שהוזכרו פה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה שעצוב זה שאנשים נוסעים עם ה drl גם בלילה... חושבים שזה מגניב או מאיר את הדרך אבל לא יודעים שהתאורה האחורית לא עובדת, וזה ממש מסוכן ! היום מעדיפים להיות מגניבים עם led אבל לא בטיחותים.

DRL - daytime running light

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לא יודע אם יש את זה גם בדגם של ה-1.6,אבל בספורטאז' יש את הלדים מקדימה שמשמשים כ-DRL (ככה זה אצלנו ב-2.0).

אלה לדים חזקים מאוד קח בחשבון,רק לא מתאימים גם לנסיעה בלילה (משום מה חלק נוסעים רק עם האורות האלה בלילה),אתה תראה אותם בפנס עצמו,הם הולכים כביכול "אחורה" בקצה של הפנס.

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
ה-drl מבטיח שבכל שעות היום הרכב יהיה עם תאורה דולקת (לדים, או או אורות דרך). אני כמעט בטוח שזה הופך לחלק מהדרישות בשוק האירופאי, כמו גם מערכות לבלימה אוטומטית במהירות נמוכה שיכנסו בדגמי 2016.

ב-2012 נכנסו 2 תקנות חדשות לשוק הרכב, באיחוד האירופאי.

כל רכב חדש, חייב להיות מצוייד באורות DRL, בין אם לד ובין אם נורות.

כל רכב חדש, חייב להיות מצוייד בחיישן לחץ אוויר לצמיגים, TPMS.

החיישן יכול בתצורה עם מסך אשר מציג ומתריע על לחץ אוויר חסר, אשר נמצא על הוונטיל עצמו.

או לחילופין, הוא יכול להגיע כחיישן לחץ אוויר אשר מנוטר ע"י חיישן ב-ABS אשר מנטר את סיבובי הגלגל ולא את כמות הלחץ אוויר.

במידה והחיישן מזהה חוסר אוויר, נדלקת נורה בלוח השעונים, וצריך לגשת לצמיגאי, לבדיקה של הצמיגים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
מה שעצוב זה שאנשים נוסעים עם ה drl גם בלילה... חושבים שזה מגניב או מאיר את הדרך אבל לא יודעים שהתאורה האחורית לא עובדת, וזה ממש מסוכן ! היום מעדיפים להיות מגניבים עם led אבל לא בטיחותים.

DRL - daytime running light

Daylight running lamp

פורסם

זה מצוין כי מגביר את הניראות. זאת תקינה של האיחוד האירופי שנוצרה בגלל תנאי התאורה הגרועים של אירופה בעיקר במדינות הצפון הגשומות והערפיליות. אנחנו רק מרוויחים מזה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...