Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויות מטסט במ.מ.מ. בבני ברק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגעתי הבוקר בערך ב 7:40 לטסט עם טריוס 2008.

המכונית לא מלוקקת במיוחד מבחוץ ואפילו לא שטפתי אותה לקראת האירוע. אחד כמוני מאמין בסתר ליבו שזה מזמין צרות. מן אמונה כזו שבוחנים הם לא רובוטים. הם מסוגלים לזהות אם אתה קפדן או אחד שעושה רק מה שאין ברירה. ואז הם לא יוותרו במקרה גבולי. לקחתי סיכון...

המתנתי כ 10 דקות בתור וחששתי שזה מרמז על תהליך מייגע בהמשך. מי מגיע לטסט בראשון בבוקר?

בחלון הקבלה הופתעתי מפקידה חמודה ויעילה שהוסיפה לחשבונית גם עיתון ידיעות אחרונות. הבנתי שמכינים אותי לשהות ארוכה ורוצים למלא את זמני ההמתנה.

העמדה הראשונה הייתה של בדיקת גזים. לא כל כך הבנתי מה הוא עושה שם. אחרי שכבר רשם את הממצאים הוא המשיך להעלות ולהוריד טורים וגם ביקש ממני לשלב לדרייב ושוב ועוד. היה ברור לי שכאן אני נופל. זה היה ברור שהוא מחפש אותי.

בעמדות הבאות העיניינים דווקא רצו מהר. ואז במקום שבסוף מסלול הבדיקה אסיים את התהליך בבוטקה שבסיום (מה שהיה פעם) אמרו לי לפנות ימינה וימינה ולהגיע למשרד. בטח עכשיו תגיע ההשחלה...

הפלא ופלא - המתנה של דקה במשרד ואני עם רשיון חתום ומדבקת 2016.

כל הסיפור לקח מקסימום 20 דקות. לא חיפפו בכלום אבל גם לא ניסו להשחיל שום דבר מיותר.

(יצויין שהגעתי עם מכונית שעברה טיפול גדול לפני מספר ימים והכנה לטסט)

יצאתי בהרגשה טובה. בד"כ שרשורים מציפים התנהלויות מרגיזות, גבוליות או יותר מזה.

מ.מ.מ - יצאתי מבסוט.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא הבנתי ויכול להיות שאני מפספס פה משהו.

עכשיו פותחים שרשורים גם כשהכל בסדר?

או שהמצב בטסטים כזה גרוע שזה נדיר לעבור טסט כמו שפות"ש עבר?

פורסם

^ יש משהו במה שKreios אומר, ביקום מקביל היית פותח שרשור בנושא "נכנסתי לארומה, ביקשתי הפוך גדול פושר, כעבור מספר דקות קיבלתי כזה. הידד!"?

זה על גבול ההזוי שאנחנו צריכים להלל מישהו שאשכרה עושה את העבודה שלו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
^ יש משהו במה שKreios אומר, ביקום מקביל היית פותח שרשור בנושא "נכנסתי לארומה, ביקשתי הפוך גדול פושר, כעבור מספר דקות קיבלתי כזה. הידד!"?

זה על גבול ההזוי שאנחנו צריכים להלל מישהו שאשכרה עושה את העבודה שלו.

+1 מאד מסכים,

אני הייתי בטסט וניסו להשחיל לי לוחיות רישוי אפילו שזה אמור להיות בחינם (רשמתי פוסט כאן)

אז המכונים לא כולם "צדיקים", אבל לא צריך להלל אותם על תפקיד נורמלי שלהם.

קובי

:-)

פורסם

סיפור מטריד הסיפור הזה. מסתבר שלפחות לדעת הפותח התנהלות תקנית וסבירה של מכון בדיקה היא ענין יקר מציאות, במקום להיפך. מצד שני אפשר בקלות יחסית לאמץ תיזה שמדובר בציניות מעודנת של המספר, ולהאנח אנחת רווחה של "עוד לא הכל אבוד כאן".

פורסם

כשעוד הייתי חייל לפני מספר שנים הלכתי לשם עם הרכב הראשון שלי, הונדה סיוויק 96.

הרכב נכשל 3 פעמים על זיהום אוויר אחרי תוספים, חימום מנוע ותפילת הדרך.

חזרתי אליהם שוב, הפעם עם המדים.

מסתבר שזה עזר, עוד לפני הכניסה לבדיקה הראשונה אחד הבוחנים ראה את הטופס ושזו הפעם הרביעית שלי.

הוא אמר לי לצאת מהרכב והעביר לי אותו טסט, אפילו זיהום האוויר יצא תקין :-)

פורסם

לא חוזר לשם בחיים...

לפני 15 שנה עם 106 שנתיים על הכביש מטופלת וכו' דחפו לי כיוון גלגלים כי יש להם עמדה שעושה את זה וחיכיתי שעתיים עד שנגעו

באוטו, סיימתי שם בצהריים:evil:

פורסם

6 שנים ברצף עשיתי שם טסט לאיביזה הישנה שלי

חוץ משנה אחת שדחפו לי לי לוחית רישוי (כי לא עברתי עליה עם מרקר לפני) הכל היה בסדר

פורסם
לא הבנתי ויכול להיות שאני מפספס פה משהו.

עכשיו פותחים שרשורים גם כשהכל בסדר?

או שהמצב בטסטים כזה גרוע שזה נדיר לעבור טסט כמו שפות"ש עבר?

כי התרגלו לראות הכל שחור...?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...