Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהגומיות שסתומים זה המחלה הידועה של האקסנט והגטסים למיניהם. גומיות השסתומים עולות כ 100 שח למקוריות. פנה אלינו בפרטי ומאיפה אתה בארץ ותבוא נעזור לך עם ההחלפה.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הי 

מצטרף לשאלה. יש לי יונדאי אקסנט 2004 שניקנתה בשבועות האחרונים. האוטו אוכל שמן ויוצא עשן לבן. איך אני יכול לדעת אם זה ראש מנוע או רק גומיות שסתומים? אני גר באיזור ירושלים האוטו עשה 152,000 ק"מ

פורסם (נערך)

כמה שמן הרכב אוכל ?אולי כדאי להתחיל מבדיקת שמן על מפלס ישר ומנוע קר,להוסיף שמן אם צריך בכלל ולהתחיל לעקוב אחר צריכת שמן.

חוסר של עד ליטר ל 1000 ק"מ לרכב יחסית ישן זה סביר ואם הק"מ אמיתי לא הייתי נוגע בכלום.

אם בטסט תיפסל על עשן יתר,תצטרך לבצע בדיקה מקיפה יותר במוסך שתאשר/תשלול האם הבעיה בגומיות שסתומים יבשות בלבד או בגרוע מכך בעיה בטבעות בוכנה (רינגים),שתאלץ אותך לבצע לפחות חצי אוברול (קשה להאמין בקמ הזה שזו הבעיה אם הק"מ אמיתי).

ראה השרשור דומה עם עלויות בהודעה ראשונה:

https://carsforum.co.il/topic/597674-מדריך-החלפת-אטם-מכסה-שסתומים-ביונדאי-גטס-אקסנט/

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הק"מ הוא אמיתי. כשלוחצים על הגז האוטו ממש מוציא עשן לבן ברמה כזאות שכני נוסע רוורס אני רואה עננה של עשן.....

השאלה האם זה הגיוני שזה רק גומיות? או שאכלתי אותה בראש מנוע? יש לי שעון קומפרסיה האם זה יוכל לעזור? מה הערכים שאמורים להיות?

פורסם

בגלל ההסטוריה של הדגם, כדאי להתחיל בהחלפת גומיות שסטומים. 

שעון קומפרסיה לא יעזור לך בשלב הזה.

יום טוב גם לך

פורסם

אחלה תודה. עכשיו יש לי פרוייקט שאף פעם לא עשיתי (עשיתי אטם מכסה שסתומים אבל לא גומיות) מקווה שאני יצליח. חייבים גם קומפרסור וגם חולץ גומיות נכון? אין דרך אחרת? מישהו יכול לשלוח לי קישורים מאיפה אפשר לקנות חולץ גומיות ממולץ? וקישור לקנות גומיות עם גומיה לאטם? תודה לך ולכול העוסרים

*העוזרים

פורסם

אתה צריך בעיקר מכווץ קפיצי שסטומים. 

לא יודע לאיזה חולץ גומיות את מתכוון, לא באמת נדרש כלי מיוחד בשביל להוריד אותן

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 3 שעות, נולד לנהוג כתב:

מישהו?

יש שיטות ללא קומפרסור, לדוגמא לדחוף חבל לצלינדר ואז למחוץ אותו, כך שהחבל תומך בשסתום מלמטה. כל אילתור כזה דורש זהירות רבה ומחשבה קדימה שלא לגרום נזק.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...