Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי לקחו על החלפת גומיות שסתומים 700 ש"ח כולל עבודה. אתה יכול להיעזר בכנופיית הטיפולים כאן בפורום, יש להם ידע נרחב בנושא וכמובן שלא ניתן לא להחמיא להם על המקצועיות:) תפנה לאחד מהם בהתאם לאיזור מגוריך ואני בטוח שהם ישמחו לעזור.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

ואללה? מי אלה "כנופיית הטיפולים"?

ואיך נתנו לי הערכה במוסך על 3000 שקל? הם אמרו שצריך לשלוח את הראש למכון אחר וכאלה.

אם זה יגמר בגג 1000 שקל זה מעולה!

פורסם
כמה אתם מעריכים שעולה לעשות גומיות שסתומים ביונדאי אקסנט 2006?

נתנו לי הערכת מחיר של בערך 3000 שקל.

מה הבעיה ברכב?

פורסם
מה הבעיה ברכב?

האוטו אוכל שמן. לא ברמה מטורפת, ולא מעשן....

אבל אני חושב רחוק ואני רוצה לשמור על האוטו...

הבנתי גם פה בפורום שזה גומיות שסתומים וגם במוסך שעשיתי טיפול אתמול שזה משהו פנימי במנוע וכנראה גומיות שסתומים כי נזילות, אין.

האוטו לא אוכל שמן ברמות מוגזמות, אבל עדיין אוכל... נמאס לי כל שבועיים למלא שמן...

פורסם
ואללה? מי אלה "כנופיית הטיפולים"?

ואיך נתנו לי הערכה במוסך על 3000 שקל? הם אמרו שצריך לשלוח את הראש למכון אחר וכאלה.

אם זה יגמר בגג 1000 שקל זה מעולה!

התשובה בגוף השאלה, "הם אמרו שצריך לשלוח את הראש למכון אחר וכאלה" , מוסך שמכבד את עצמו כמקצועי יבצע את העבודה בעצמו , אם הוא שולח את זה למקום אחר , זה למעשה "אתה משלם לנו על זה שנשלח אותו למכון אחר , נצטרך לשלם גם למכון המטפל על הבדיקה והמשלוחים הלוך חזור הולך כסף ועל זה גם נצטרך תשלום , אז .. הגענו לסכום של 3000 שקל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
האוטו אוכל שמן. לא ברמה מטורפת, ולא מעשן....

אבל אני חושב רחוק ואני רוצה לשמור על האוטו...

הבנתי גם פה בפורום שזה גומיות שסתומים וגם במוסך שעשיתי טיפול אתמול שזה משהו פנימי במנוע וכנראה גומיות שסתומים כי נזילות, אין.

האוטו לא אוכל שמן ברמות מוגזמות, אבל עדיין אוכל... נמאס לי כל שבועיים למלא שמן...

כמה ק"מ הרכב עבר?

פורסם
כמה ק"מ הרכב עבר?

159 אלף

התשובה בגוף השאלה, "הם אמרו שצריך לשלוח את הראש למכון אחר וכאלה" , מוסך שמכבד את עצמו כמקצועי יבצע את העבודה בעצמו , אם הוא שולח את זה למקום אחר , זה למעשה "אתה משלם לנו על זה שנשלח אותו למכון אחר , נצטרך לשלם גם למכון המטפל על הבדיקה והמשלוחים הלוך חזור הולך כסף ועל זה גם נצטרך תשלום , אז .. הגענו לסכום של 3000 שקל.

אז יפה, אז איפה אני יכול לעשות את זה בלי לשלם על תיווך?

פורסם (נערך)

לא צריך לפרק את הראש.

בכל מקרה, איזה שמן מילאו בטיפול אתמול? ובמה השתמשת עד עכשיו?

ומאיפה אתה בארץ?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם (נערך)

מילאו חצי סינטטי לא יודע איזה "פירמה".

אני ממלא גם חצי סינטטי שאם אתה רוצה אני אלך לבדוק של איזה "פירמה"

ובאמת שאלתי אותו אם כדאי למלא סינטטי מלא אם כבר ניקזו את כל השמן... הוא אמר שלא כדאי במצב כזה שהרכב אוכל שמן... כי סינטטי זה הרבה יותר יקר

עריכה: כרגע מה שאני ממלא איתו מדי פעם זה שמן של VENOL

עריכה אחרונה על ידי ortapiero
פורסם
בכזה קילומטראז' שווה לאבחן אולי יש בעיה של רינגים ולא רק גומיות שסתומים.

כל כך לא רציתי לשמוע משהו כזה :\

אז מה עושים? כמה כסף זה בערך עולה כל הסיפור הזה?

פורסם

שלח הודעה asafasaf שהגיב לך בשרשור הזה, אני בטוח שיוכל לעזור לך גם אם זה רק באבחנה.

גם אצלי האקסנט היתה צורכת הרבה שמן עד שהוחלפו הגומיות ואז זה קטן בצורה משמעותית.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...