Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת אני גר ממש ליד ולא היה לי אף פעם חשק להיכנס לשם (ואני אוכל בחוץ סביבות שלוש פעמים בשבוע). במידה ואתה הולך אשמח לשמוע חוות דעת :)

8)
פורסם

אני גר ברחובות ושמעתי ביקורות טובות עליו אז רציתי לשאול אם יש פה אנשים שהיו אצלו ואיך יצאו משם כדי לדעת אם שווה לנסוע אליו :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
אני גר ברחובות ושמעתי ביקורות טובות עליו אז רציתי לשאול אם יש פה אנשים שהיו אצלו ואיך יצאו משם כדי לדעת אם שווה לנסוע אליו :)

אגב רחובות, אני מת על השאוורמה של הטורקי שם :)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אם זה אותו עבדאללה של האוכל המוכן אז אני משער שהאוכל יהיה טעים מאוד.

אבל אם כבר אתה מצפין עד אור יהודה - למה לא ללכת לטורקי? מסעדה שקיימת שנים ושומרת על האיכות והטעם מאז שאני זוכר את עצמי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ממליץ על עובד בכפר,בפאתי אור יהודה

+1

אם זה רק בשביל שווארמה אז לטורקי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

קיצר ממה שאני מבין מרוב האנשים פה ששווה לקפוץ אליהם :) תודה בכל אופן !

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

בפעם האחרונה שהמלצתי על המקום לאכילת צהריים קצת קטלו אותי,

בכל מקרה המקום הוא סביר ביותר, עושה את העבודה

אז שווה לקפוץ במיוחד זה משהו יחסי :-)

הטורקי נטו לשווארמה, הכי טובה באור יהודה

לגבי עובד בכפר מומלץ לכל סוגי הבשרים זה באיזור הקריה האקדמית אונו

Confidence In Motion

• תוכן חדש...