Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיוויק שנת 1992, עם 222,000 אלף קילומטרז'

אני עוקב אחרי הטיפולים, מכנית הכול הוחלף רק ראש מנוע לא תקין. האוטו שמור ומבחינה קוסמטית האוטו מעולה.

לא מומלץ לתקן ראש מנוע של ההונדה הזאת כי המנוע עשוי מהלומיניום לכן אחוזי הצלחה של השיפוץ נמוך.

אז החלטתי להחליף לו מנוע. המנוע החדש שנת 1999, נסע 80 אלף קילומטרז' מיבוא. המנוע יוצא לי 4,400 ש"ח.

או שאני עכשיו מוכר את האוטו ב, 2000\2500 ומוסיף 5 אלף וקונה רכב חדש.

מה אתם ממליצים?

פורסם

תחליף מנוע,בתקציב נמוך כמו שלך גם תקבל הפתעות ברכב שתקנה,את ההונדה אתה מכיר,רשמת שמכנית תקין למעט המנוע,לכן תחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדקת האם ניתן להחליף אולי רק ראש מנוע לאחד תקין ?

עדיף שלא כי יש לי מנוע ישן. אם כבר הלך הראש מנוע החלטתי להתפנק במנוע חדש.

תחליף מנוע אבל לא במחיר כזה

תוכל למצוא מנועים במצב טוב ב2000 או 2500 שקל

המנוע עולה 3000 ומיסתבר בסוף שנסע רק 40 אלף

והעבודה תעלה לנו 1500, כולל שמנים למנוע וכל הדברים שצריך וזה סבבה לגמריי

פורסם

כל המנועים מייבוא עשו "רק 80000" או כל מספר שמתחשק. אשרי המאמין.

מנוע משמת 99? בדוק גם את זה (בד"כ ביציקה של הבלוק יש שנת ייצור). האם דגם המנוע זהה לשלך?

:turn-l:
פורסם

לא נראה לי שאפשר להתקין את המנוע שנת 99 בדגם של 92. האם מוסך של הונדה יאשר לך את זה? אני בספק. זהו מנוע שונה לגמרי, המחשב שונה ועוד רכיבים שונים.

פורסם

לדעתי, תעיף את האוטו.

תשתדרג בשנתון.

חבל על רכב בן 23 שנה לשפוך 5000 שקל, זה מפגר(לפחות לפי דעתי).

מה שגם ככל הנראה אתה לא תמכור את הרכב אלא תשלח אותו לגריטה ביום מן הימים.

בכסף הזה אתה יכול לקנות פיאט פונטו או גטס 2002-03. עשר שנים יותר חדש מהרכב שלך.

פורסם
לא נראה לי שאפשר להתקין את המנוע שנת 99 בדגם של 92. האם מוסך של הונדה יאשר לך את זה? אני בספק. זהו מנוע שונה לגמרי, המחשב שונה ועוד רכיבים שונים.

הכל אפשר בהונדה

לדעתי, תעיף את האוטו.

תשתדרג בשנתון.

חבל על רכב בן 23 שנה לשפוך 5000 שקל, זה מפגר(לפחות לפי דעתי).

מה שגם ככל הנראה אתה לא תמכור את הרכב אלא תשלח אותו לגריטה ביום מן הימים.

בכסף הזה אתה יכול לקנות פיאט פונטו או גטס 2002-03. עשר שנים יותר חדש מהרכב שלך.

זה לא סתם רכב בן 23.

זה רכב שאנשים יטפלו ויתחזקו אותו גם כשיהיה בן 30, אם אתה לא בקטע של הונדות אז אתה לא תבין.

פורסם

מצטרף להמלצה, לא ניתן לדעת את הקילומטראז של המנוע, אל תאמין למה שאמרו לך, 80,000 ק"מ ??? אולי כן ואולי לא.

מניסיון, החלפתי מנוע בסיוויק מיבוא ויצא פגז. (זה אחרי ניסיון כושל לבצע ראש מנוע ששרף לי 2000 ש"ח)

נוסע בפריוס 2008

פורסם

גם אני חושב שכדאי להחליף מנוע, כי הרכב מוצא חן בעיניך; אבל כמו שכולם אומרים כאן, אין לך שום דרך לדעת אם מה שאומרים לך על המנוע המיובא זה אמת - כולל אם הוא באמת מיובא.

דני

• תוכן חדש...