Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע לגבי מקור הבעייה ואני גם שמח בשבילך שהיא לא חוזרת אבל להגיד שזה קרה עקב כך ש"לא עשינו עצירות בדרך" ואחד החיישנים השתגע בעקבות זה, נשמע תלוש מהמציאות.

פורסם

לא יודע העלו את הרכב על הליפט חיפשו את הבעיה. אמרו לי שזה שום דבר שאולי הדלק היה לא איכותי וכשירד המפלס מים שיגעו את הרכב. אולי אחד החיישנים התחמם והשתגע. אבל לדעתם הכל נראה תקין.

הומלץ לי על תוסף לדלק בריכוז גבוה?!. ולצאת לדרך.

אני חשבתי שמנפנפים אותי, מצד שני לא שמעתי על מוסך שלא רוצה עבודה.

זה המקום להודות לסרגיי מרותם סייקל! הוא הפנה אותי למוסכניק.

בכל מקרה אם הבעיה תחזור היא תטופל הרכב הזה מטופל לפי הספר מ0 קילומטר , כל פיפס מתוקן

פורסם (נערך)

יש מצב שזה מד (חיישן )סיבובי מנוע

הייתה לי בעיה דומה אך המנועה יה נכבה ברמזורים ואז נדלק ולפעמים הבעיה היי תה נעלמת

בסוף החלפתי את החיישן והבעיה נפתרה

תנסה את מוסך רון הוא דוקטור לוואגיות :)

עריכה אחרונה על ידי ben s
  • ספונסר פורום
פורסם

אכן התופעה הזאת שאתה מתאר מתאימה לתקלה בחיישן סיבובי מנוע G28 .

ביצעו אצלך סריקת תקלות עם מחשב ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הרכב נבדק ע"י מכונאי רכב במוסך אלעד שאמר שאם לא נדלקה שום מנורה אין טעם לחבר את הרכב למחשב. ביום ראשון אחרי שהגעתי לחיפה הגעתי למכונאי שאני עובד איתו. הוא במקרה טיפל באיביזה הזאת גם ב7.5 שנים הקודמות ביד הקודמת. (אנחנו גרים באותו אזור) הוחלף חיישן ( לא זוכר את שמו) שהיה מטריף את האוטו ולא נותן לו לעמוד על טורים יציבים לפני כשנה .

הוא השאיר אצלו את הרכב עד הערב הסתובב איתו אמר לי שאין כלום ושאני לא אחפש צרות סתם (הפדנטיות) אמר שבמידה והתקלה חוזרת להגיע כשהיא נמצאת. בינתיים נוסע איתה יום יום נופית- עפולה- טבריה. והיא בסדר. נקוה שימשיך ככה

• תוכן חדש...