Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

קיה סיד 2009, מנגנון חלון נהג הלך - מה עדיף?

שיפוץ מזגג ששולח לתיקוןעריכה-דורש 450 כולל פו"ה

מנגנון חדש- 966 כולל מעמ (פו"ה 100)

זגג אחר - מנגנון מקורי ב1085 ועבודה 450

המלצות?

מדובר באזור שדרות, עם אופציה לאשקלון

תודה

אורי

עריכה אחרונה על ידי oriporat
עריכה

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

נסה לחפש ב - eBay , אני הזמנתי גלגל שיניים לחלון האחורי עלה לי 80 ש"ח , בארץ דרשו 400+ .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תוכל לקבל מנגנון חלון מקורי ב 560 ש"ח לפני מע"מ אצלנו ביונדאי שופ.
החלקים ביונדאי וקיה זהים לגמרי?

פורסם
נסה לחפש ב - eBay , אני הזמנתי גלגל שיניים לחלון האחורי עלה לי 80 ש"ח , בארץ דרשו 400+ .

ממה שנראה מחיפוש מהיר באיביי - המחיר של יונדאי שופ סביר בהחלט !

פורסם (נערך)

ראשית - יונדאי שופ, תודה על העזרה בשישי! מהיר, מקצועי ומדוייק. גילוי נאות- הפעם ה1 שבה נתקלתי ביונדאי שופ הייתה כאן בפורום. קצת פרטים: לפני כשנתיים מינוס קנינו קיה סיד מפרטי ולאחר מספר חודשים חלון הנהג החל לעשות בעיות. הרכב היה אצל מספר מוסכים וזגגים כאשר הבעיה חזרה על עצמה במשך מספר חודשים עד שנתקבלה החלטה לשפץ או לקנות מנגנון חדש. קיבלתי מספר הצעות למנגנון חלון שנעו סביב האלפייה (כולל מע"מ) ועוד כחצי אלפייה על עבודה. העניין נדחה ונדחה עד שבחמישי האחרון החלון קרס (מישהו שכח שאסור לגעת בחלון..) והחלטתי ללכת על החלפת מנגנון. התקשרתי לשני זגגים שנתנו הצעות והיו הכי קרובים אלי. איני בטוח אם מזל הוא או יד מכוונת אבל שניהם לא ענו ומכיוון שנאמר לי שהחלון נשבר - ביררתי בביטוח ובדקתי עם זגג שעובד עם חברת הביטוח ווידאתי שהם פתוחים בשישי. השלב הבא היה למצוא מנגנון והחלטתי לשאול בפורום - וכאן בדיוק הופיעה ההודעה של יונדאי שופ עם המחיר השפוי היחידי. לסיכומו של עניין - מנגנון חלון נקנה ב660, עבודה 250 (זכוכית אשקלון) = 910 (האחרים דיברו סביב ה1500!) כולל הכל מלבד דלק וזמן שלי. מ ו מ ל ץ לכל בעלי היונדאי והקיה ! הערות - 1. משום מה לא מצליח לרדת שורה אז מתנצל על צורת פרישת הכתיבה. 2. המחיר באיביי היה בסביבות 50-100 זול יותר אולם הזמן, העזרה והיכולת לפנות פנים אל פנים ללא ספק היו שווים את ההפרש. מה עוד שלא ביררתי עלויות משלוח, זמן אספקה ועוד.

עריכה אחרונה על ידי oriporat

• תוכן חדש...