Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי כיבוד הסכם מכירה - קרסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני כשלושה שבועות רכשתי רכב מטרייד אין קרסו כאשר כחלק מההסכם נדרשתי לשלם על הטסט והובטח לי זיכוי, במעמד המסירה נאמר לי ע"י המנהל של הסוכנות כי הם כבר לא מבצעים זיכוי מהסוג הזה ואני בתגובה עניתי שהחוזה נחתם וזה הובטח לי.

נכון לעכשיו הנציג שירות מתחמק משיחות ואני מתלבט האם כדאי לפנות לשירות לקוחות של קרסו או ללכת לכיון של תביעה בבית משפט לתביעות קטנות, ראוי לציין שכרגע יש לי עודף זמן פנוי אז אין לי בעיה לקצת בירוקרטיה אם היא תוליד לי פיצוי גבוה יותר

תודה לעונים

פורסם

כמה נמוך יכולה חברה לרדת, כשהיא מתעלמת מהסכם חתום?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה לא פעם ראשונה, הם גם התעלמו מואצ'ר לצביעה של המכסה מנוע ורק לאחר שיחה עם שירות לקוחות קיבלתי את הואצ'ר המיוחל.

בכללי הם מציעים המון הטבות במעמד הקנייה אבל אם לא מתעקשים איתם הם לא נותנים את כולם, אבל כמו ישראלי טוב לא וויתרתי על כלום :)

פורסם

תמיד כדאי למצות הליך מול שרות הלקוחות לפני פניה לבתי משפט.

האם ההחזר הנ"ל כתוב בחוזה או נאמר לך בע"פ?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עדי, נא עדכן בהתפתחויות.

מאוד מעוניין לדעת אם קרסו מתנערים מסעיפים שכתובים בחוזה חתום (שוקל לקנות מהם רכב).

תודה.

פורסם

אם כתוב, אז כתוב... אל תתרגש.

אין להם איך להתחמק מזה.

לפחות קיבלת מענה מיידי מנציג השרות שלהם.

תבוא בטוב והכל יסתדר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נעשתה פנייה לקרסו ביום חמישי, ולפי טענתם הובטח שהצ'ק יגיע עד אמצע שבוע הבא

אעדכן בהתפתחויות.

פורסם

מצד אחד יפה שעש נציג של קרסו שמטפל אבל מצד שני אם קורה דבר כזה יש כשל רציני מאוד בפיקוח ובבקרה על אנשי המכירות.

כשאני נכנס לעסק ומגיע לסיכום עם נציג אני מצפה שיכבדו את ההסכם גם אם הנציג טעה. כלקוח זה לא מעניין אותי למה נתנו את מה שנתנו כי זה מה שסוכם ואת זה צריך לכבד.

כבר קרה לי שאיש מכירות שלי טעה בסכום הרבה יותר גבוה מרכב וספגתי הכל בלי לנסות בכלל לקבל השתתפות מהלקוח. הוא נציג שלי וטעות שלו היא לא בעייה של הלקוח אלא שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...