Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לרכוש רנו פלואנס מנוע 2.0 מיד שניה

האם הרכב אמין או שיש איזה מחלות ידועות?

צריכת דלק האם הרכב חסכוני?

האם כדי לרכוש רכב כזה מיד שניה ?

תודה

פורסם

אני מכיר כמה שיש להם את הדגם הספיציפי, והם מאד מרוצים ואין בעיות מיוחדות כלשהן.

צריכת הדלק של הדגם ממוצעת (1/10 בממוצע )

האם כדאי לרכוש? אם מתאים לך - אין מניעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין מחלות, הגיר והמנוע מגיעים מהניסאן קשקאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כבעלים של רכב כזה אתן לך את דעתי.

צריכת הדלק שלו דיי טובה. בעיר יעשה כ 8ק"מ לליטר ומחוץ לעיר יכול להגיע ל14-15 ק"מ לליטר.

נוחות נסיעה ממש טובה. 2 ילדים במושב האחורי ונרדמים ממש בקלות שאפילו מעברים על פסי רכבת לא מעירות אותם.

מנוע וגיר של ניסאן כמו שאמרו לך אז מכלול אמין. בקרת אקלים מפוצלת כולל פתח מזגן ליושבים מאחורה. חיישני גשם ואורות.

לדעתי גם דיי זריזה ועקיפות איתה הן דיי קלות. רק צריך להתרגל שקיק איתה זה דבר קצת שונה. הטורים קופצים גבוה ונשארים שם בניגוד לרכבים אחרים שקיק מרגישים הורדת ההילוך. אבל זה עובד. ירידות ירושלים אני לא נוגע בבלמים ביכלל. מעביר למצב ידני , משאיר על 3 או 4 וככה יורד את כול ירושלים. טיפולים לא יקרים ( כ 800 ש"ח טיפול ללא בלמים בשאפט ). תא מטען דיי גדול לעגלה וקניות ותיק תינוק.

וזהו

פורסם

תודה לכולם

קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיש קצת תקלות חשמליות אבל אף אחד לא פירט מה בדיוק התקלות האם מישהו נתקל בבעיה כזאת או דומה ?

פורסם

זה נכון אולי לרנו מ2001, לא לרנו מ2010+.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

יש לי רכב כזה מהעבודה כבר למעלה משנה, ואני מאוד מרוצה. ממש הופתעתי לטובה, ודאי לאור התדמית.

יתרונות:

כיום יש 160 אק"מ על המד, והרכב אמין מאוד ללא שום תקלות. 0 תקלות אצלי.

מרווח ונוח.

יש הרבה כח זמין בכל מהירות. מאיץ טוב יחסית (פחות מ-10 שנ' ל-100 קמ"ש) ובולע עליות ללא מאמץ.

חסרונות:

צריכת דלק אצלי לא משהו - באזור 1/10

אפרורי למראה

אני ממליץ

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

דגם ה-2.0 ליטר של הפלואנס נחשב לדגם מוצלח מאוד, אולי אפילו אחד המוצלחים שיש לפלואנס בכלל.

המנוע והגיר מגיעים כמו שכתבו לך מניסאן קשקאי והם נחשבים למוצלחים מאוד. כל מערכת החשמל ושאר המכלולים של הרכב מגיעים מרנו. באופן כללי אין בעיות אמינות מיוחדות ברכב הזה, למעט אולי כמה דברים ממש קטנים כמו קילופים של פלסטיקים. אני נתקלתי בעשרות רכבים כאלו בשנה האחרונה, לאף אחד לא היו בעיות חשמל (אלא אם נורה שרופה נחשבת תקלת חשמל בשבילך, לדעתי לא).

אגב, אם אתה מחפש חיסכון בדלק אז לך על דגם הדיזל ולא על דגם ה-2.0 ליטר. הוא הרבה יותר חסכוני.

• תוכן חדש...