Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

אני מתלבט לגבי רכישת רכב חדש -

סוזוקי קרוסאובר

או יונדאי i-35 או מאזדה 3

אני נוסע פחות מ 10000 ק"מ בשנה

אני קונה את הרכב מליסינג במזומן, אני מצאתי מליסינג במחיר הזה :

סוזוקי קרוסאובר 111900

יונדאי אלנטרה 114900

מאזדה 3 114900

בלי האגרה כמובן

חשוב לי - מחיר הטיפולים , הביטוח , שהרכב יהיה שומר ערך ולא ירד המון אחרי 5 שנים , רכב לא קטן , האבזור שיש ברכב , רכב חסכוני ורכב מהיר על העליות ...

היונדאי אלנטרה הכי יפה אבל היא לא חסכונית בדלק

:cry:

המאזדה 3 חיסכונית ומאובזרת אבל אני לא רוצה אותה כי אחותי יש לה מאזדה 3

:|

הסוזוקי קרוסובר מאובזר וחסכוני וזול אבל אני לא יודע אם הוא אמין או לא

:|

וגם אני חושב על קיה ספורטג' 1.6 אבל לא יודע אם יש בליסינג פחות מ 120000

:roll:

וגם אני אוהב סקודה אוקטביה אבל בליסינג היא לא מאובזרת

:oops:

עכשוו אני נוסע בפורד פוקוס 2003 ואף אחד רוצה לקנות אותה ביותר מ 10000

:cry:

אשמח לעצות או הצעות אחרות.

תודה!

פורסם

צודק, יש הרבה סיבות טובות אחרות לא לרכוש מאזדה 3 מליסינג ולא חייבים להידבק לעובדה שלאחותך יש כזאת. למשל, העובדה שמנוע ה-1.5 ליטר שלה חלש מידי או העובדה שהיא סובלת מסחירות של עוגיות כשרות לפסח ביום העצמאות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא נראה לי שיש בעייות אמינות לסוזוקי קרוסאובר.

לא ברור מה יקרה בעתיד, אבל מניסיון העבר, רכבים פחות נפוצים בליסינג תפעולי שמרו על הערך שלהם יותר טוב. אני מדבר על מחיר מכירה בפועל ולא על המחירון שלפעמים לא כל כך קשור למצב השוק.

לכן, לפי מה שכתבתי, סוזוקי לדעתי נותנת יותר סיכויים למכירה עתידית קלה .

ובלי שום קשר, זה רכב נוח למשפחה, יותר חסכוני מיונדאי ויותר מרווח מאשר מזדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
או העובדה שהיא סובלת מסחירות של עוגיות כשרות לפסח ביום העצמאות.

:roflmao:

לא יודע אם יש אותו בליסינג אבל אישית הייתי הולך על הספורטג',

אם חסכון בדלק וביצועים לא בראש הדרישות שלך הוא נותן את הכי הרבה תמורה לשקל לדעתי.

פורסם

יש ספורטאז' 1,600 בליסינג, אבל הוא לא עולה פחות מ-120 אלף ש"ח כמו שפותח השרשור מקווה. למעשה, ההנחה שם כל כך לא משמעותית שאין שום סיבה לקנות אותו מליסינג ולא ישירות מהיבואן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין סיבה לא לקנות את הקרוסאובר מהיבואן ישירות. המחיר שאתה נותן הוא בסך הכל 8 אלף. תוכל להשיג מהיבואן ובאבזור יותר טוב ובלי התוית של הליסינג

פורסם
יש ספורטאז' 1,600 בליסינג, אבל הוא לא עולה פחות מ-120 אלף ש"ח כמו שפותח השרשור מקווה. למעשה, ההנחה שם כל כך לא משמעותית שאין שום סיבה לקנות אותו מליסינג ולא ישירות מהיבואן.

אם זה אכן נכון, אז באמת עדיף לקנות אותו מהיבואן.

אני מניח שגם האחריות שמקבלים מהיבואן עדיפה על האחריות מחברות ליסינג.

פורסם
צודק, יש הרבה סיבות טובות אחרות לא לרכוש מאזדה 3 מליסינג ולא חייבים להידבק לעובדה שלאחותך יש כזאת. למשל, העובדה שמנוע ה-1.5 ליטר שלה חלש מידי או העובדה שהיא סובלת מסחירות של עוגיות כשרות לפסח ביום העצמאות.

מניסיון עם הרבה מכוניות בקטגוריה, המנוע של המאזדה אמנם לא מהחזקים והגמישים שיש בקטגוריה, אבל הוא בהחלט יספק כל צורך בסיסי וטיפה מעבר לו. בנוסף לזה הוא די חסכוני ולא רועש מדי. הגיר שלה חלק ומהיר מאוד והתגובה לדוושה חדה יחסית, ככה שהקצב שהיא מייצרת ממוצע לגמרי לקטגוריה. לא בעייה גם להגיע ולשייט במהירויות לא חוקיות. קיה פורטה החדשה ופורד פוקוס למשל חזקות יותר, אבל הביצועים של כל אלו כמעט זהים לחלוטין. מבחינת גיר-מנוע אני מעדיף את ה-3 על פני הרבה מהמתחרות, למרות חוסר מחץ יחסי. לגבי סחירות, מאזדה 3 עדיין אחת מהמשפחתיות הכי מבוקשות (אם לא המבוקשת ביותר, לפי סקרים של יד 2 וכדו') והקושי במכירה שלה מאפיין כמעט את כל הקטגוריה בגלל מבצעים בחברות ליסינג והיצע גדול. ירידת הערך שלה דווקא מהטובות יותר בקטגוריה. לרעה - מרווח במושב האחורי לא נדיב במיוחד, חסר תאי אכסון בתא הנוסעים, תא מטען די קטן בהשוואה למתחרות, אך לטובתו גישה נוחה ופתח הטענה רחב יחסית.

כחבילה לדעתי היא מציעה תמורה טובה מאוד לכסף גם עם מנוע ה-1.5. כמובן שלפני רכישה מומלץ ואפילו חייב לבצע נסיעת מבחן כדי לראות אם היא באמת מתאימה.

סוזוקי קרוסאובר גם כן רכב סביר. לא ממש ברמה של משפחתיות כמו אוקטביה/קורולה/3/308 למשל, אבל מציעה מראה ג'יפוני נחמד, אבזור די נדיב וישיבה גבוהה יחסית. נחמד לחובבי הז'אנר, אני לא נמנה ביניהם.

יונדאי I35 - מרווחת, נאה (מוגזמת לטעמי), נוחה יחסית, מאובזרת, ביצועים לא רעים, צריכת דלק סבירה +, אחיזה גבוהה. מצד שני התנהגות הכביש לא משהו, לא כיפית לנהיגה בכלל, אפילו קצת "מסורבלת", שדה ראייה מוגבל בגלל דשבורד גבוה, קורות A גדולות וישיבה נמוכה. תמורה טובה לכסף גם כן, חשוב לקחת לנסיעת מבחן גם.

מציע לך לבדוק גם את הקורולה, מכונית טובה, מרווחת ושימושית מאוד גם אם חסרת אופי והנאה מנהיגה. לדעתי היא תתאים לך טוב לדרישות.

פורסם

חפש בפורום את הצרוף TSI+DSG

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אישית לפני שבועיים הזמנתי קרובאוור עם כול התוספות גיר רגיל. את הרכב אני יקבל רק בקיץ. הרכב עמד במסגרת התקציב והדרישות שלי מהאוטו. אני ממליץ לך ללכת עליו.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

• תוכן חדש...