Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בקלאצ' ב205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קרה לי דבר ממש מוזר

נסעתי מאשקלון לתל אביב הכל היה בסדר...להזכירכם פיז'ו 205 שנת 95 הזרקה (הילוכים)

בדרך חזרה הנעתי את האוטו ואני מתחיל את הנסיעה שלי חזור הבייתה והייתה הרגשה שאני נוסע עם חצי קלאצ' כאילו אני משחרר את הקלאץ' עד הסוף והאוטו נוסע בקושי...הגעתי בקושי להילוך 4 ועם הרבה גז אבל ממש הרבה גז האוטו הגיעה ל60 קמ"ש...חשבתי שהחליק לי הקלאץ' או משהו או שאולי זה הכבל קלאץ' עצמו אולם אחרי כמה בדיקות במקום אני רואה שהוא מגיב לדוושה...אמרתי אני יעשה עוד בדיקה הרמתי ארמברקס שילבתי לראשון והתחלתי לשחרר את הקלאץ' לאט לאט שיחררתי אותו עד הסוף בלי גז והאוטו לא נכבה.... איכשהו הגעתי לאשקלון ובכניסה לאשקלון בכלל הדוושה שלי הגיעה עד למטה כאילו הרווח בין הדוושה לרצפה מזערי ביותר...אבל שוב לשלב הילוכים אני יכול...

מישהו יכול לעזור לי? מה זה יכול להיות? מה טווח המחירים של התיקון? אני יכול לתקן לבד? אם לא אז על מי אתם ממליצים פה באזור אשקלון?

תודה.

פורסם
הרמתי ארמברקס שילבתי לראשון והתחלתי לשחרר את הקלאץ' לאט לאט שיחררתי אותו עד הסוף בלי גז והאוטו לא נכבה....!!!!
....נשמע כמו שהקלאץ' שלך... "מוסר דרישת שלום מעולם שכולו טוב"...

גש למוסך להחליף קלאץ'

ניצן

פורסם

לפני שאתה מחליף קלאצ שהוא יותר יקר נסה למתוח את הכבל לסדר את דוושת המצמד ואת החיבורים מהצד שקרוב לגיר כמובן עי מכונאי .למרות שכמעט כל הסממנים מראים על מצמד גמור.

פורסם

ישנם דגמים בפיזו שהמתיחה מתבצעת באופן אוטומטי לגבי הדגם הזה אני לא יודע אבל היה לי 405 דיזל נעפנה שהבורג היה משתחרר כל הזמן :מה שצריך לעשות זה לדחוף את היד להזהר לא להכוות ולחפש את אמצע הכבל קלאצ ישנו שם חיבור לפתוח את האום ולמתוח את הכבל מוסכניק טוב יעשה זאת ללא כלים אני תמיד הצתרכתי פלאייר או גבקה. אפשרי ביותר לבצע זאת לבד

• תוכן חדש...