Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח אנשים, החלפתי את הסט הקדמי שלי מesk165 הכתום לHSK165 החדש, הטוויטרים בינתיים השארתי כי אני לא מוצא פלסטיקה לחדש, הבעיה שלי היא שאני מרגיש שהם מזייפים טיפה בווליום גבוה, עדיף לי לוותר על הרמקולים אחורה ולעשות גישור כדי שיקבלו יותר או שאין מה לעשות ולהשאר ככה?

תודה רבה.

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

הייתי מ וותר על האחוריים אבל לא לטובת גישור אלא לטובת מעבר לאקטיבי וריסון הטוויטר.

אגב, חבר הפורום עדן, שמכר השבוע רמקולים כאלה, החליט בשלב מסוים להחליף מגבר למגבר איכותי יותר והטוויטר התרסן משמעותית. אתה יכול להתייעץ איתו בנושא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מלחיץ אותי מעבר לאקטיבי, אני אפילו לא יודע איך עושים את זה, איך מכוונים, איך אני משתמש בhu כאקטיבי, יש לי מלא חוסר במידע עבור מעבר לאקטיבי.

הבעיה שלא הטוויטר מזייף, אלה הוופר

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

מצורת הכתיבה היה נשמע שאתה מתכוון לטוויטר.

בכל אופן-

תהיה יותר ספציפי- מה בדיוק מזייף? באילו תדרים מגיע הזיוף? גבוהים או נמוכים?

יש לך את כל הכלים לעבוד אקטיבי, כשמדובר בהיי אנרג'י- אני חושב שזה יתרון גדול.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן אתה צודק עכשיו קראתי וזה באמת נראה שהתכוונתי לטוויטר, אני שומע הרבה יוונית, והדיבור של הזמר נשמע מלוכלך קצת.אני אחשוב על זה, הצעה שאשקול לחיוב.

• תוכן חדש...