Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנים מתדלק בתחנת הגליל (צומת יבור) , הכל הולך מצויין, והמחיר הכי נמוך שיש בצפון הארץ. ב פולטנק גם מגרדים אחד הציונים הכי גבוהים 97 !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כבר שנתיים מתדלק בפז קואופ רמלה (יש ברמלה 3 תחנות פז)

בנוסף לעובדה שהיא נבחרה כתחנה הזולה באיזור המרכז - הבנזין נשרף לאט לאט והמנוע נהנה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

מה זה פז קואופ?

אני מתדלק בפז המנהרה כ 5 שנים,רכב עם פזומט.

את הרכב של האישה מתדלק בטן מול הכלא.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
כבר שנים מתדלק בתחנת הגליל (צומת יבור) , הכל הולך מצויין, והמחיר הכי נמוך שיש בצפון הארץ. ב פולטנק גם מגרדים אחד הציונים הכי גבוהים 97 !!

תפנה מקום בתיבה הפרטית!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מה זה פז קואופ?

את הרכב של האישה מתדלק בטן מול הכלא.

התחנה שצמודה לסופרמרקט "יוחננוף" מול בית הספר תיכון רמלה-לוד.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

תחנות כמעט ולא מוהלות אלא מכיילות את המשאבות בצורה שלילית,מספיק שבמקום ליטר יצא רק 0.990 ובחישוב של 30 ליטר התחנה מכסה את המחיר המוזל שלקחה על הדלק.

לא אומר להתחיל להיות פרנואיד אבל גם לא לחשוב שיש מתנות בחינם,אני גם לא אומר שכל מי שמוכר בזול מזייף,אל תשכחו שלתחנות הפרטיות אין הוצאות פרסום.

Miata ND2

פורסם

יש אפליקציה בשם FullTank להשוואת מחירי דלק לפי אזורים.

אצלי מקום התדלוק הוא פועל יוצא של מקום המגורים והעבודה... משתדל לתדלק רק אצל הגדולות, בעיקר פז ודור אלון. בימים אלה יש לי תחנה אחת בה אני מבקר 80% מהפעמים (הרצליה, פז הרב קוק, אבו חאלד), והיתר מתחלק בין פז סיירים ודור אלון ביציאה מערד, כשנוסעים למשפחה בערד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
סונול שערי חולון,

אני מגיע מתל אביב עבור תידלוק של 98 אוקטן

מחירים זולים מאד ודלק לא מהול ממה שאני שם לב ומאנשים אחרים עם רכבים משופרים שבאים לשם קבוע

זו התחנה ליד איפה שכל האוטובוסים חונים? ליד ג'סי כהן

פורסם
זו התחנה ליד איפה שכל האוטובוסים חונים? ליד ג'סי כהן

התחנה שאתה מדבר נקראת היובל

סונול שערי חולון נמצאת בכניסה הראשונה לחולון(קוגל) מאיילון דרום

Miata ND2

פורסם

כבר כמה שנים מתדלק בקביעות בסונול משה דיין (הטכני) במפרץ. זולה מאד ואין שום תלונות. את הרכב של האשה היכן שיוצא - בדרך כלל דלק מצה ביציאה מחדר הכושר (מחיר מלא, היתרון שאפשר לנפח צמיגים לפני שהתחממו) אלון קניון חיפה (קרוב לבית והנחה קטנה בכרטיס מועדון You). לא מרגיש הבדל בין תחנות שונות.

בעבר הייתי מתדלק לעתים יחסית קרובות בטן צ'ק פוסט - זולים ושירות טוב - אבל לאחר מעבר דירה + פתיחת כביש 22 לא מגיע לשם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משתדל לתדלק בטן בקריית עקרון, השירות מלא בחינם וחבר'ה צעירים ונחמדים ובימי שישי בדכ יש עוד הנחה על מזומן. בסדש ניסיתי והדלק פשוט החזיק פחות זמן. מוזר.

קקטוסולר ידנית

פורסם

כן גם לי זה קרה הדלק בסדש נגמר מהר יותר.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

בזמנו הייתי בטוח שזה רק אני אבל כשתידלקתי בסדש סגולה פעמיים חשבתי שהדלק נגמר קצת מהר...

בכל מקרה מאז אני מתדלק בדיסקאונט סגולה, הכי זולה באזור לפי פול טנק וכנראה גם חברה בת של פז כי ראיתי על הקבלה את הסמל שלהם

• תוכן חדש...