Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי מאזדה 3 שנת 2004, קומפורט 5 דלתות. כרגע יש נוזל קירור אדום ברדיאטור שאין לי מושג של איזו חברה. הבנתי שהנוזל המקורי הוא דלקור ירוק של חברת דלק, נשאלת השאלה שזה מוזר לקנות נוזל קירור של חברת דלק, שישנן חברות כמו פרסטון, או אולי אפילו g12 של ואג. מה הכי עדיף?? דגם מנוע z6. מה הכי עדיף? פרסטון ירוק? דלקור ירוק? או g12? תודה

פורסם

זה לא מוזר כי "דלק" מייבאים את מאזדה ופורד. ברור שהם ימליצו על נוזל שהם מייצרים.

אין ספק שגם פרסטון יעשה עבודה טובה, אבל למה להסתבך, תעצור בתחנת "דלק" ותקנה לך גלון דלקור.

מומלץ רק לרוקן את המערכת, למלא מים רגילים ולהריץ את המנוע בסביבות רבע שעה.

אחר כך לרוקן שוב ולמלא דלקור ירוק, כך נפטרים מהנוזל האדום.

Stay Dirty

פורסם

הנוזל מקורי הוא לא דלקור אלא משהו של מאזדה כמובן.

שוה לברר האם המוסכים המושים מחזיקים מיכלים כאלו ואז כמובן זה יהיה הנוזל שהכי עדיף להחליף אליו.

פורסם

יש דיון מלפני 2-3 שנים, עם פירוט מספרי השילדה שנת המודל וסוג הנוזל.

הנוזל הקודם הראשון אם אני לא טועה הוא להחלפה/ריענון ( ריקון רדיאטור ומילוי כ 4 ליטר ) כל כ 3-5 שנים.

והנוזל החדש הוא להחלפה כל כ 8-10 שנים.

הצבע לא תמיד משנה - אפשר שיופיע צבע ירוק או אדום בשני התקנים.

החשוב - תקן נוזל הקרור הרשום לרכב, ולמלא תואם לתקן הנ"ל.

לדלקול יש את שני סוגי תקן נוזל הקרור - על המיכל צריך להיות רשום התאמה לתקן א' או ב' של מאזדה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בחברה דורשים 90 שח לדלקול ירוק! האם המחיר הגיוני? או שגם מוכרים אותו בתחנת דלק דלק? והאם 4 ליטר יספיקו? או צריך עוד? תודה

פורסם

קראתי קצת בספר רכב, אומנם של שנת 2006, אבל נראה לי אותו דבר, כתוב שאם יש כיתוב של fl22 , אז זה הנוזל המקורי באמת. אין אצלי כיתוב כזה, האם עדיין מומלץ את ה fl22?? ועוד דבר רשום שהקיבולת היא 6 ליטר במיכל, אני צריך אם זה דלקול לקנות שני מיכלים? כי הקיבולת של המיכל 4 ליטר. תודה.

• תוכן חדש...