Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות על סיטרואן C4 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. בחיםושי נתקלתי בסיטרואן C4 2008 עם 90K יד ראשונה מחבר של חבר. היינו איש אמין.

הרכב לא עבר טיפול טיימינג. אין לו תקלות. בעייה יחידה- לפני כ 5 שנים מישהו נכנס בו בחנייה והחליפםו כנף. הוא אומר שיש גם נגיעה בשאסי.

המחיר בהתאם- מוריד ל 24K .

מה חושבים? בכלל על הרכב והעל הדוגמה הזו ספציפי? כמה עולה טיפול טיימינג לרכב? (צריך ב 90 לא?)

מה החלופה? מאזדה 3/6 פורד מונדאו?

קצת אובד עצות.

מחפש משפחתית אמינה במחיר של עד 25

תודה!

פורסם

C4 2008 יש עוד הרבה אקזמפלרים נקיים בעלות דומה, הייתי ממליץ לוותר בעלות זו על רכב שעבר תאונה (בחניה פגיעת סאשי? הוא חנה באמצע כביש שש?)

פוקוס\מיצובישי\C4 מתאימים לפרופיל שלך, תחפש בסובלנות עד שתמצא את מבוקשך. זה יגיע

פורסם

טיימינג ב-C4 עושים ב-120K ק"מ או 6 שנים (כלומר היא צריכה לעבור החלפה עכשיו), הטיפול עולה (כולל משאבת מים) סדר גודל של 2600 ש"ח. יש מצב שאחרי טיםול טיימינג האלטרנטור יחזיר נשמתו ואז עוד 1000 ש"ח.

הגיר בשנה הזאת אמור להיות אמין יחסית (הייתה קריאת שרות להחלפת שסתומים בגיר), וגם המנוע מצויין (משמעותית יוצר מוצלח ממנוע ה-1.6 של הדור האחרון).

המחירים של המכוניות הללו נמוכים יחסית והם מהווים תמורה טובה לכסף כמכונית משומשת. קח את הרכב לבדיקת המרכב כדי להבין עד כמה חמורה המכה, אם משמעות הפגיעה נמוכה והרכב שמור ועבר טיפולים לפי הספר לא הייתי פוסל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

למה שהאלטרנטור יהיה מושפע מהחלפת טיימינג? אשמח להחכים

פורסם

אני בעל c4 כבר שנתיים אני יכול להגיד לך שכל עוד תעשה לו טיפולים בזמן וחלקים מקוריים עם דגש על המקוריים, לא תהיה בעיה

את הרכב הבאתי ב130k והיום אני עם 193600 טיימינג עלה לי 1200 כולל משאבת מים במוסך מרכזי של קיה בטבריה.

תבדוק היסטוריה של הרכב, ועוד משהו בעייתי למי שלא רגיל, מרגישים כאשר הרכב מעביר הילוך זה מצב נורמלי וככה בנוי האוטו

פורסם
למה שהאלטרנטור יהיה מושפע מהחלפת טיימינג? אשמח להחכים

לא קשור ישירות לטיימינג, אך שמחליפים רצועת טיימינג מחליפים על הדרך משאבת מים ורצועת אביזרים. להידוק הרצועה החדשה (המשפיעה על המומנט המופעל על האלטרנטור) יש נטייה לקצר את חיי האלטרנטור - נתקלתי בתופעה זאת במכונית שלי ועוד 2 מכוניות של חברים, אשר זמן קצר יחסית לאחר טיפול גדול של טיימיניג ורצועת אביזרים נאלצו להחליף אלטרנטור.

פורסם

אאל״ט במנוע הזה יש מותחן רצועת אביזרים אוטומטי שלא ניתן לכיוונון. ברכבים עם מותחן רגיל מה שאתה מתאר נשמע הגיוני מאוד

פורסם

המהנדסים הצרפתים ה"חכמולוגים" גם חסכו על נורת טעינה, כך שעד שאתה מבין שיש בעיה זה too late...

פורסם

המון תודה על התשובות.

אשמח להתייעץ בהתלבטות אמיתית: האם לא כדאי בתקציב של 30-35K ללכת על רכב "מנהלים"- מונדאו/מאליבו?

התייעצות רגעית עם חברים כמובן שלילית וטענות כו "השתגעת כמה דלק" נזרקו, אבל בעיון בפורום אני רואה שהמונדאו והמאליבו זוכות לשתבוחות מקיר לקיר בעיקר על נוחות אבל גם אמינות, ושהדלק -לא השד הכי נוראי בעולם. השאלה למה לא ללכת על זה מאשר על 1600 רגילה?

מזכיר- אנחנו משפחה צעירה (+1 בקרוב+2) נסיעות לרוב בעיראבל אחת לשבוע מחוץ לעיר.

מה חושבים? אני

פורסם

את המליבו אני לא מכיר. המונדאו מצויינת (אם הגודל לא מפריע לך), עם מימדים קרובים לאלו של מכונית סאלון. מנוע ה-2.3 אכן צמא לדלק, וצריכה משולבת היא באזור ה-8.5 ק"מ/ל'. אם אתה לא נוסע הרבה, אז בהחלט זאת תהיה קנייה עדיפה.

• תוכן חדש...