Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חשוב לי להדגיש שזה עניין סובייקטיבי לחלוטין,

ואת זה אני מדגיש כי כתבת שאתה וזוגתך נוהגיםעל אלטו כבר 5 שנים, משהו שלא הייתי עושה גם ל-5 דק'.

אני הייתי הולך על הקורולה בלי לחשוב פעמיים.

החסרונות שיש לריו ובמיוחד לאטראז' מגמדים את היתרונות שיש לאחריות.

הריו רכב נוקשה, רועש, חלש, לא מתקשר, לא חסכוני בצורה מיוחדת, ולא מאובזר.

האטראז' - אותו הדבר רק יותר גרוע (ואולי יותר מאובזרת).

וכמובן - עוד לא דיברנו על נושא המרווח הפנימי שבו הקורולה דווקא בסדר גמור

זה מהניסיון שלי. בהצלחה בכל מקרה

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האטראז אמורה להיות חסכונית מאד לא? לפי המבחנים הרשמיים היא עושה 1 ל 15/16

אחרי האלטו, האטראז' זה שיפור משמעותי לא?

שים לב שרשמתי שחיסכון בדלק ואמינות אלו דברים מאד חשובים.

כמובן שאחריות גם חשובה מאד.

אגב לגבי המרווח - תשבו באטראז מאחורה. ותבינו

(לגבי האלטו - דווקא לא רכב גרוע כמו שאתה אומר, בכל זאת שירת אותנו נאמנות 5 שנים. מאד חסכוני, מאד אמין וקל לחנות איתו :)

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

המיצובישי אכן תהיה חיסכונית מקורולה,מבחינת תא מטען הם דומות,גם מבחינת מרווח המיצובישי מרווחת כמו שרשמת בעצמך ולא פחות מטיוטה.

וגם המיצובישי מאובזרת יותר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע שאתה עובד במיצובישי ;-)

בכל מקרה אני מחכה למבצעים של פסח בסוכנויות הרכב.

אם אמצא קורולה שנת 2010-11 במחיר ומצב מציאה אקח - אם לא אז אטראז' יד 1, 0 קמ ב 82,900

כפיר הג'ינג'י

פורסם
המיצובישי אכן תהיה חיסכונית מקורולה,מבחינת תא מטען הם דומות,גם מבחינת מרווח המיצובישי מרווחת כמו שרשמת בעצמך ולא פחות מטיוטה.

וגם המיצובישי מאובזרת יותר.

לפי מה שאתה רושם, האטראז׳ לא פחות טובה מהקורולה וזו בדיחה. האטראז׳ היא משפחתית מאוד בסיסית שמקורה בסופר מיני. יש מה להשוות בין איכות הנסיעה של המיצובישי לטויוטה? לבידוד הרעשים? לאיכות הפלסטיקה? למרווח מאחור?

פורסם
לכתוב שאטראז' לא חסכונית זה כבר ממש מוזר. אז מי חסכונית - קורולה??

גם אני לא הבנתי

לדעתי האטראז היא האוטומטית הכי חסכונית שיש היום. (בלי ההיברידיות)

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

אסף ,איפה רשמתי שהמיצובישי משתווה לאיכות חומרים או לבידוד? או התנהגות כביש? מבחינת מרווח מאחור גם אם הקורולה מרווחת יותר זה בפער קטן.

לדרישות שלו המיצובישי עונה בצורה טובה.

כפיר אם הייתי עובד מיצובישי כבר היית מזמן מקבל הודעה פרטית עם הזמנה לבוא לסוכנות שלי.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי דעתי רק הקורולה מעבר לעניין שלא שווה להוציא רכב חדש בגלל מפלת מחיר משמעותית במיוחד קיה אחרי 3 4 שנים תהיה שווה ... (שלוש נקודות).

קורולה מיד פרטית עם קצת קילומטרים תשרת אותכם שנים רבות וכנראה תראה אמינות מופתית ולא בעיה למכור כי יש להם שוק חזק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מצד שני לקוח חכם אולי לא ילך כמו עיוור אחרי קורולה ויקנה קוריאני לא פחות טוב שיעלה פחות.

רכב חדש כלכלית לא משתלם, אבל חלק מזה זאת החוויה.

פורסם

כפיר אם הייתי עובד מיצובישי כבר היית מזמן מקבל הודעה פרטית עם הזמנה לבוא לסוכנות שלי.

מובן שזה היה בצחוק. תודה על ההמלצה

כפיר הג'ינג'י

פורסם
לפי דעתי רק הקורולה מעבר לעניין שלא שווה להוציא רכב חדש בגלל מפלת מחיר משמעותית במיוחד קיה אחרי 3 4 שנים תהיה שווה ... (שלוש נקודות).

קורולה מיד פרטית עם קצת קילומטרים תשרת אותכם שנים רבות וכנראה תראה אמינות מופתית ולא בעיה למכור כי יש להם שוק חזק.

קשה למצוא אחת שלא קרעו אותה. כלומר הרבה קילומטרים

כפיר הג'ינג'י

פורסם

ממש לא קשה. אם אתה מחפש במגרשים או ליסינג אז ברור. חפש פרטיות בלבד ותמצא.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

למיטב זכרוני קורולה 2011 מגיעה דיי ערומה. רכב בסיסי ללא יומרות מיוחדות. גיר אוט' 4 הילוכים. ב 80 אלף לטעמי כבר עדיף באמת רכב חדש או לחלופין לשקול רכבים כמו I35 2011 או קיה פורטה שנותנים הרבה יותר רכב לשקל, ולא נופלים מהקורולה בשום מדד.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...