Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התשובה שלך מזכירה לי את המבחן שעשו לפני כמה שנים טובות בין סיאט טולדו שרק יצאה לשוק, לשאר המשפחתיות באותה קטגוריה.

במבחן הזה הסיאט טולדו ניצחה בהפרש בכל הקטגוריות.

נשאלת השאלה באיזה פירוקיות הטולדו נמצאות היום בזמן שהמתחרות "הפחות" טובות עדיין נוסעות ונוסעות ועוד יסעו ...

מקווה שאתה מבין למה אני חותר.

בתאוריה הכל וורוד. אם אתה מתכוון להחזיק ברכב שנה ואז להחליף ואין לך בעיה עם הפסדי ערך אז הכל נכון.

הבעיה שהחיים והתאוריה זה שני דברים שונים לגמרי (ברוב המקרים).

מבחינת אמינות ועמידות מי יכול על הטויוטה...

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אממ בוא ניראה מי יכול, יונדאי, קאיה, סקודה דיזל, סובארו מיצובישי להמשיך?

תפסיק להעריץ בצורה עיוורת טיוטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקורולה רכב טוב,אבל לא מושלם,כשאתה קונה רכב אתה צריך לקנות רכב שעונה על הדרישות שלך ולא ללכת על השם.

תהיה קונה נבון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אממ בוא ניראה מי יכול, יונדאי, קאיה, סקודה דיזל, סובארו מיצובישי להמשיך?

תפסיק להעריץ בצורה עיוורת טיוטה.

שכחת את סוזוקי.

נכון להיום רכבי סוזוקי אמינים לפחות כמו טויוטה (אם לא יותר :lol:)

פורסם

נכון מאוד.

פורסם
הקורולה רכב טוב,אבל לא מושלם,כשאתה קונה רכב אתה צריך לקנות רכב שעונה על הדרישות שלך ולא ללכת על השם.

תהיה קונה נבון.

לפי הדרישות שלי האטראז קנייה נבונה?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

לאטראז' יתרון על הקורולה בתחום החסכון בדלק. לקורולה אני יודע מניסיון אישי שאין בעיות רציניות(הדגם עם התיבה האוטומטית הרגילה .

באטראז' אין מנוע מתוחכם או גיר מתוחכם בעלי פוטנציאל תקלות גבוה.

בתור אחד שעובר מאלטו אז באטראז אני לא מאמין שתרגיש הבדל חוץ מיותר אבזור.

הביקורת העיקרית על האלטו זה שהיא מרגישה פשוטה מכל כיוון והמנוע שלה רוטט בצורה מורגשת ביחס לשאר המכוניות.

זו גם למה האטראז' סופגת ביקורת ,למרות שהיא פחות רוטטת מהאלטו(נסעתי בשתיהן).

מבחינת בטיחות קשה לי להגיד לך. לקורולה 4 כוכבים מ2011 , שנה אחרי זה קיבלה עוד שתי כריות אוויר.

במקרה של האטראז' אני לא מוצא מקום אחד שקובע כמה כוכבים יש לה ואם מתייחסים לספייסטאר מקבלים בין 3 ל4 כוכבים. בכל מקרה מאחל לך לא לבדוק את זה במציאות.

לדעתי ודעתי בלבד, אם עד עכשיו הסתדרת עם אלטו ולא הפריעה לך כל הפשטות שלה אז האטראז' תהיה סוג של התקדמות טבעית ולא תצטרך לשבור את הראש בשוק היד שנייה.

פורסם

לגבי הרעידות - כמה זה מורגש?

היה לך את הרכב או שרק נסעת עליו מעט?

בנסיעת מבחן שעשיתי (20 דק') על האטראז' אכן הרגשתי שינוי משמעותי מהאלטו.

השאלה היא מה יקרה אחרי כמה שנים איתה?

לגבי מה שרשמת על שוק יד 2.. התכוונת למיצובישי בעתיד?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

הרעידות מתייחסות לאלטו. היא הרועדת יותר . לא נהגתי לא על זו ולא על זו. אם אתה הולך להחזיק אותה 6 עד 8 שנים זה כבר פחות רלוונטי מה יהיה מצבה בשוק היד שנייה.

פורסם

מה הכונה מה יקרה איתה עוד כמה שנים?

פורסם
הרעידות מתייחסות לאלטו. היא הרועדת יותר . לא נהגתי לא על זו ולא על זו. אם אתה הולך להחזיק אותה 6 עד 8 שנים זה כבר פחות רלוונטי מה יהיה מצבה בשוק היד שנייה.

חשבתי נהגת. עכשיו שמתי לב שרשמת "נסעתי"

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...