Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השוטר בהקלטה נשמע לי כמו 'פתח לה ת'חדר' טיפוסי (שמעתי את ההקלטה).

הדבר הזה מקומם אותי במיוחד היום כשבוחרים פה בין ההוא ש'אח של כולם' להוא ש'לא שוכח את החיים עצמם', בין ההוא שצועק 'מהפך' להוא שטוען שאחראי על אחד כזה, בין ההוא ש'מייצג 20 אחוז מאזרחי ישראל' וההוא שדואג להזכיר לו שזה רק 'בינתיים', אבל אף אחד - אף אחד לא מדבר על רמת הפשיעה בישראל, על האין חינוך והתרבות המתפוררת. והכל מתחיל בחוסר היכולת של המדינה לאכוף את חוקיה, וזה רבותיי עקב משטרה חסרת אונים, חסרת שיניים, חסרת חינוך והכי חשוב - חסרת תרבות בדיוק כמו ה'עמחה ישראל' שהיא אמורה לטפל בו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באיזה עיר זה קרה?

כי ברחובות, מלבד שבת שבה אין אכיפה מצד הפיקוח חניה (הוראה של ראש העיר), היו דואגים לפנק אותו מאוד מהר בדו"ח חביב.

לא רק זה, דואגים הרבה פעמים במקרים שיש חסימה של ממש כמו במקרה הנ"ל, לתת דו"ח ואז דרך התחנה המקומית לבצע איתור בעלים על פי לוחית הרישוי ולדאוג שהוא גם יזיז את הרכב.

פורסם

עוד סיבה שאני לפעמים מתבייש לחיות במדינה הזו.. מתבייש במשטרה, מתבייש בצבא.. מתבייש בפוליטיקאים המושחתים.. מה עוד?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מה היה כול כך דחוף לנקות את הג'אנטים על המדרכה ?

מה קשה להחנות את הרכב כמו בן אדם ואז לנקות?

אני פשוט לא מבין.

השוטר עשה בשכל שלא העיר לו כי מצפיה בסרטונים אחרים, בסיטואציות כאלה, השוטר היה צריך לקרוא לתגבורת של מעל 10 שוטרים.

אז הוא העדיף "להעלים" עין ולא ליצור מהומה ופאניקה.

פורסם

מה שכל כך קומם בשיחת הטלפון זה שבמשך 4 דקות מאור מדבר בצורה סופר מנומסת ומתורבתת עם שוטר שפשוט נובח עליו בטונים גבוהים.

כשמאור מנסה להסביר לו שעברה במקום ניידת ולא עשתה דבר השוטר פשוט ממשיך לנבוח עליו ו“מבקש“ ש“תפסיק לבלבל לי את המוח, כל פעם אומר לי שעברה שם ניידת!!“.

זה היה כל כך הזוי ומוגזם שבשלב מסויים מאור הסביר לו שאולי הוא (השוטר) מתבלבל כי לא הוא (מאור) זה שביצע את העבירה...

פשוט הכעיס איך שוטר מדבר ומתייחס לאזרח שהוא ההיפך הגמור לגברת “תמכור את השוקולד!!!!“.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככה זה כשכל אידיוט יכול ללכת להיות שוטר.

בתכלס בשביל המשכורת המסריחה שנותנים להם אין ממש מה להתאמץ. תחושת שליחות זה דבר יפה אבל צריך גם תגמול שיגבה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עם הנמכה/חיתוך קפיצים, כלכך קיצוניים לעלות מדרכה? איך אפשר? מתגובת המשטרה אני כמובן לא מופתע. גוף רקוב, השאזרח שמבין עיניין מזמן איבד את האמון בו. אגב, גם במקרה של המוקד העירוני אין חדש, לפני כמה חודשים, בשיא החורף והגשמים, ממטרות בשכונה שלי פעלות כמה שעות טובות, שהתקשרתי למוקד אמרו לי שישלכו מישהו, אחריי שלא הגיע אף אחד במשך שעה, התקשרתי שוב ואמרו לי '' אל תדאג, זה לא על חשבונך'' אז מה נשאר?

פורסם

אין מילים. הגענו לשפל חדש וזה עוד מבלי לשמוע את ההקלטה. ואז, כנראה, שוב היינו לשפל חדש.

לפחות קבל ח"ח על האכפתיות והניסיון. חבל שלא קיבלת גיבוי.

(ואשכרה יש תמונה של נכה שנאלץ לרדת לכביש. לא באופן היפותטי, זה ממש שם ומצולם!)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

השוטר עשה בשכל שלא העיר לו כי מצפיה בסרטונים אחרים, בסיטואציות כאלה, השוטר היה צריך לקרוא לתגבורת של מעל 10 שוטרים.

אז הוא העדיף "להעלים" עין ולא ליצור מהומה ופאניקה.

אתה רציני ???

אבל בעצם כשאני חושב על זה, הם בד"כ חזקים על חלשים, מהעבריינים עצמם הם פוחדים....

פורסם (נערך)

המיקום הוא רמת גן, מחוץ לפארק הלאומי. 50 מטרים בהמשך הרחוב ישנו חניון עפר גדול.

שני כסאות הגלגלים בתמונה הם מעט מתוך האמהות עם העגלות, ילדים על אופניים וכסאות גלגלים נוספים שנאלצו לרדת לכביש.

ייתכן והובנתי לא נכון, אבל הבחור החנה שם את האוטו והלך לעשות על האש. הוא לא עמד שם "רק" בזמן שניקה את הג'אנטים, את זה הוא עשה בהפסקה שבין המנה העיקרית לקינוח...

את העליה והירידה הוא הנדס עם בלטות שהוא שלף מהחצר של השכנים. לדעתי עשה את זה כדי להשאיר את "הפנינה" שבתמונות בקו ראיה ישיר אל הכסא נוח שלו.

כן, כן - שמעתם נכון. הוא היה בטווח ראיה מהרכב וצפה בכל עוברי האורח יורדים לכביש ולא הניד עפעף. העיקר כשאחת האמהות ניסתה להשתחל במרווח שבין הרכב לגדר וברוב חוצפתה נגעה קלות במראה הוא ישר זינק לוודא שהיא לא עשתה נזק.

בעניין המשטרה, כבר מתחילת השיחה השוטר הרים את קולו ודיבר בטונים מאוד לא נעימים. טון שהייתי מצפה לשמוע מופנה כלפי הכוכב שלנו.

בשיחה השניה, כשניסיתי להסביר לשוטר שעברה ניידת לאחר השיחה הראשונה ולא עשתה כלום (אה, למעט לשלוח לי SMS שהמקרה טופל) , הוא התחיל לשאוג עליי "שלא נמצאה הפרעה ממשית ואין קשר בין זה שעברה ניידת אתה לא מבין!?!"

:roll:

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...